Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z MasnyBratan

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

NTWevLQ.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Junior Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam wywiad z @MasnyBratan.
Gzqqb1L.png

- @MasnyBratan | RE- Redaktorka Project News @Livia
RE Witam z tej strony Junior Reporter @Livia z Redakcji Prasowej Project News. 
M - Witam, Lieutenant @MasnyBratan z San Andreas Fire Department.

RE - Super, że zgodziłeś się na odpowiedzenie na kilka pytań, przedstaw się naszym czytelnikom.
M - Cześć jestem Bratan, na serwerze gram od stycznia 2021 roku. Należę do struktur frakcji Fire Department, do której po raz pierwszy dołączyłem w lutym 2021 roku. Od miesiąca jestem również członkiem biznesu ProjectFM, gdzie zajmuję posadę Doświadczonego Prezentera.

RE - Jak wyglądała twoja przygoda z MTA i jak zacząłeś z serwerem ProjectRPG?
M - Serwer ProjectRPG jest pierwszym serwerem na platformie MTA, na którym grałem. Jak już wspominałem, na serwer dołączyłem w styczniu 2021 roku za namową mojego ziomka @olcha95. Pamiętam, że pierwszego dnia zawiózł mnie na kosiary, na których później jeździłem przez 3 godziny, a potem historia pisała się już sama.

RE - Należysz do frakcji San Andreas Fire Department, opowiesz coś o niej więcej oraz o przygodach związanych z daną frakcją?
M - Do frakcji dołączyłem w lutym 2021 roku, lecz poprzez moje odejścia dopiero od stycznia 2022 roku jestem nieustannie we frakcji, aż do teraz. Poznałem we frakcji wiele świetnych osób, z którymi bardzo przyjemnie jeździło mi się na akcje czy po prostu patrolowało stan San Andreas, niestety większość z tych osób nie należy już do struktur frakcji. Tydzień temu otrzymałem awans na stopień Lieutenant, tym samym dołączając do przedziału "Training Staff". Jest to przedział zarządu pomocniczego, który pomaga zarządowi głównemu we wszelkich kwestiach. Frakcja jest dla mnie najważniejszą rzeczą na serwerze, dlatego nie planuje odejścia, a przynajmniej na razie. Jako Fire Department możemy pochwalić się świetną bazą zlokalizowaną w San Fierro, w dzielnicy City Hall, znakomitym wyszkoleniem osób pod względem roleplayu oraz wieloma urozmaiceniami. We frakcji jestem również szkoleniowcem na stopniu "Trainer Fire Academy", moim zadaniem jest jak najlepsze przygotowanie osób z akademii do egzaminu. Jestem również członkiem dwóch grup, grupy górskiej "US&R Unit" oraz grupy lotniczej "Flying Powers". Naszym zadaniem w grupie górskiej jest dotarcie do osób poszkodowanych, które są ciężko dostępne dla naszych podstawowych wozów, dlatego w grupie dysponujemy patrolówkami górskimi, quadami czy pojazdem bojowym US&R. Grupa lotnicza zajmuje się przetransportowaniem poszkodowanych jak najszybciej do szpitala za pomocą śmigłowca. Frakcję mogę polecić każdemu, może i jest wymagająca ale naprawdę warto dołączyć do naszych szeregów. 

p8mWRtL.png

RE - Czy masz inne zamiary co do frakcji?
M - Nie mam żadnych innych planów odnośnie frakcji, chcę zostać w Fire Department tak długo, jak będzie to możliwe i pomagać w rozwijaniu frakcji oraz piąć się jak najwyżej pod względem stopni.

NBRAJL6.gif

RE - Przejdźmy do biznesów, obecnie należysz do ProjectFM. Jak wygląda przygoda z radiem oraz jak gracze odbierają Cię na audycji?
M - Do radia dołączyłem miesiąc temu, ponieważ chciałem spróbować czegoś nowego oraz za namową mojego przyjaciela @PerapaZHL. Z tego miejsca bardzo mu dziękuje za wyjaśnienie wszelkich zagadnień w radiu, bo gdyby nie on, to nie byłoby mnie w owym biznesie. Znajduję się aktualnie na stopniu Doświadczonego Prezentera, gdzie awansowałem dwa tygodnie temu. Myślę, że odbiór graczy moich audycji jest bardzo pozytywny, co może potwierdzić moja Ocena Prezentera, gdzie znajdują się praktycznie same pozytywne opinie. Lubię mieć kontakt ze słuchaczami, dlatego bardzo dużo mówię na audycjach, ale chyba każdy słuchacz już się do tego przyzwyczaił.

RE - Masz jakieś szczególne plany co do ProjectFM?
M - Chciałbym piąć się jak najwyżej i kto wie, może kiedyś nawet dołączyć do chłopaków w zarządzie.

RE Jesteś V-Liderem organizacji Triada, jak to się dokładnie stało, skąd pomysł na organizację?
M - Sama Triada została założona przez KocuRa i jest aktualnie piątą najwcześniej utworzoną organizacją. Do organizacji dołączyłem wraz z @olcha95 w marcu 2021 roku, kiedy liderem był jeszcze KocuR, a sama Triada nosiła nazwę Yakuza. Jednak znów przez moją przerwę od MTA w 2021, dołączyłem do niej ponownie w styczniu 2022 roku. Triada zawsze była bardzo mocną organizacją pod względem pojazdów, jakie przypisane były do organizacji, czy też pod względem tego, jacy ludzie do niej należeli. A skąd pomysł na organizacje? To już musisz zapytać KocuRa, tylko on zna odpowiedź na to pytanie.

RE - Jak wygląda aktualna sytuacja w organizacji?
M - Aktualna sytuacja organizacji ma się bardzo dobrze. Niedawno postanowiliśmy wrócić do starych zasad i zamknąć rekrutację. Teraz do organizacji można dołączyć tylko poprzez porozumienie się z zarządem. Wygraliśmy ostatni plebiscyt wykonywany właśnie przez Project News, więc dalej jesteśmy TOP1. Mamy największą lub jedną z większych ilości osób w organizacji, więc jest bardzo dobrze.

RE - Skąd pomysł na taką nazwę organizacji, coś konkretnego oznacza?
M - Triada jest starą chińska organizacją przestępczą, stąd owa nazwa. Stara nazwa czyli Yakuza nawiązywała do japońskiej mafii, która do tej pory funkcjonuje właśnie w kraju kwitnącej wiśni.

RE - Dziękuję za wywiad. Na sam koniec chcesz kogoś pozdrowić?
M - Pozdrawiam dobrych chłopaków @PerapaZHL, @olcha95, @Reiji_Sakamaki, @Grzyb., @HymelJadwiga, @Kulek, @Jezus_Carbonara, @noisyyoraz oczywiście wszystkich z San Andreas Fire Department, Triady oraz ProjectFM. No i ciebie @Livia dziękuje za wywiad.

96CeN13.png

5V20MaL.png

Chciałabym jeszcze raz podziękować za ciekawy wywiad oraz za przeczytania go do końca i poznanie osoby Bratana jeszcze bardziej, życzę sukcesów we frakcji oraz biznesie!

8eybfgF.png

Autor: @Livia
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @xHamster

1 minutę temu, MasnySzakul napisał:

Fajny wywiad, dobrze, ze z MasnymBratanem, a nie innym członkiem zarządu triady, @olcha95, bo byłby niezły problem z umiejętnością wypowiadania się tego zawodnika, pozdrawiam!

Wywiad był po polsku dałbym radę, niestety nie zostałem zaproszony 🥺

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.