Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na nsanee.at

dejzikk1ng

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11092
Login: Maga
Nick oskarżonego: nsanee.at
Powód skargi:  Taran, jazda pod prąd + brak chęci zaplaty na serwerze 
Data zdarzenia: 07.10.2022
Dowody:  
https://streamable.com/fmug8o

image.png.14f483d568d5e8f6e4489d5206635292.png
Opis sytuacji: Gracz jadąc pod prąd mnie staranował, po sprawdzeniu nagrania aby upewnić się nicku osoby która mnie staranowała gracz nie okazał chęci zapłaty. Mam nadzieje, że zostanie ukarany karą zabrania prawa jazdy bez mozliwosci oddania mi pieniedzy za naprawe, poniewaz poswiecilem czas na uciecie nagrania i wstawienie na forum.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
image.png.ac1ad87533d2e28c2aea5bb945d13279.png

1 minutę temu, nsanee.at napisał:

Po tym jak uznałem, że i tak nie mam dowodu to chciałem przelać należytą kwotę, ale gracz uznał, że ma wywalone (ssy)
image.png.cd317122f04067c540fc2693860e47ad.pngimage.png.73a63a2ae1224be88ec2987a6bde59ff.png

Cena naprawy wyniosla 350$, poza tym napisalem w skardze

25 minut temu, dejziczekuwu napisał:

Mam nadzieje, że zostanie ukarany karą zabrania prawa jazdy bez mozliwosci oddania mi pieniedzy za naprawe, poniewaz poswiecilem czas na uciecie nagrania i wstawienie na forum.

Gdyby zamiast mnie jechał gracz z słabszym komputerem lub wyłączonymi powtórkami byś nie wyraził chęci zapłacenia mu tak jak widać to tu: 
image.png.8b3ec9c8bb42e12fee0b9e7c5537b81d.png

16 godzin temu, nsanee.at napisał:

Tak, tylko nie chciałbym dostać prawka za nic, ale bez dowodu nic nie zrobię. Moją jedyną opcją jest zapłata wiec próbowałem się dogadać

"prawka za nic" widziałeś,  że  mnie uszkodziłeś bo nawet sie zatrzymałeś na chwile i pojechales dalej. Nie wróciłeś, żeby choć napisać sory 🙂 

20 minut temu, dejziczekuwu*dm napisał:

"prawka za nic" widziałeś,  że  mnie uszkodziłeś bo nawet sie zatrzymałeś na chwile i pojechales dalej. Nie wróciłeś, żeby choć napisać sory 🙂 

Zatrzymałem się, bo pisałem z graczem @Chvdy09 gdzie się dokładnie znajdował. (można w logach sprawdzić)
[2022-10-07 22:05:06] [Output] : >> [244] Chvdy09: lokalizacja dawaj
https://streamable.com/fmug8o 
na tym klipie idealnie widać datę zdarzenia 

Witam, po obejrzeniu nagrania dochodzę do wniosku że mogło dojść do błędu desynchronizacji między wami. Zdarza się to niestety dość często w MTA i w takich przypadkach jeden gracz widzi jakby został staranowany, a drugi nie widzi tej sytuacji u siebie. Z racji że oskarżający poniósł szkody materialne wskutek tej sytuacji proszę @nsanee.at o przelanie 300$ na naprawę pojazdu dla gracza @dejziczekuwu*dm (UID: 11092). Możesz to zrobić przy pomocy banku w LS przez przelew na UID. Masz czas na wykonanie przelewu do godziny 16:00 dnia 11.10.2022r. Dowód z wykonanego przelewu proszę zamieść w odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.