Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Traperhoff

Toxic

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Toxic
Nick oskarżonego: Traperhoff
Powód skargi: Karanie za nic, bądź faworyzacja
Data zdarzenia: 06.10.2022
Dowody:  

Spoiler

[2022-10-06 16:33:33] [Output] : (13) Drasiek: CJ
[2022-10-06 16:33:35] [Output] : (77) Toxic: cejot

[2022-10-06 16:34:46] [Output] : Gracz Toxic został wyciszony na 6 godzin przez Traperhoff, powód: Notoryczne prowokacje.

Opis sytuacji: Co tu dużo pisać, któregoś dnia dostałem mandat od w/w osoby i napisałem do niego 'CJ' albo 'cejot' (jedno i to samo), dostałem później warna o treści 'kultury' napisałem mu na /pm że 'cejot' albo 'CJ' to nie jest żadna forma obrazy, dla pewności również napisałem na siebie reporta i się zapytałem, czy 'cejot' albo 'CJ' jest brane jako obraze i czy jest powodem by dać warna, dostałem odpowiedź od admina @WhiteTiger*nt 'Nie' (w logach nie mogę znaleźć tego), jak dostałem odpowiedź to napisałem do supportera na /pm cejot i przez kilka następne dni również tak pisałem aż do dzisiaj. Dostałem kare wyciszenia na 6 godzin za notoryczne prowokacje i teraz moje pytanie - Czy można w końcu do graczy pisać 'cejot' czy nie? Jeśli tak to kara nałożona bezpodstawnie, jeżeli nie, to faworyzacja. Gracz @Drasiek również napisał obok supportera 'CJ' (co oznacza to samo co cejot) ale nie dostał warna ani kary żadnej.

Witaj. Otrzymałeś ode mnie karę za notoryczne prowokacje mojej osoby. Wielokrotnie gdy byłem na służbie SAPD podjeżdżałeś do mnie, również poza służbą otrzymywałem od Ciebie wiadomości, które uznałem jako prowokacje, gdyż zdarzało się to wielokrotnie w ciągu dnia. Dobrze wiemy, co oznacza słowo "CJ" z fabuły oraz co oznacza słowo "CJ/cejot" w slangu serwerów multiplayer. 

Proszę zatem administracje RCON za sprawdzenie logów prywatnych wiadomości oraz czatu lokalnego gracza @Toxic - sami zobaczycie jak prowokował moją osobę, ale i nie tylko.

Pozdrawiam.

9 minut temu, Toxic napisał:

Gracz @Drasiek również napisał obok supportera 'CJ' (co oznacza to samo co cejot) ale nie dostał warna ani kary żadnej.

To czemu gracz który napisał praktycznie to samo nie został w żaden sposób ukarany?

4 minuty temu, Traperhoff napisał:

które uznałem jako prowokacje

Ja również mogę sobie  uznać, że coś mnie prowokuje, niestety dużo graczy pisze 'cejot/CJ' a jakoś nie widziałem aby leciały warny za to.

Teraz, Toxic napisał:

To czemu gracz który napisał praktycznie to samo nie został w żaden sposób ukarany?

Ja również mogę sobie  uznać, że coś mnie prowokuje, niestety dużo graczy pisze 'cejot/CJ' a jakoś nie widziałem aby leciały warny za to.

Administracja RCON sama zobaczy w logach ile razy TY mnie prowokowałeś właśnie w ten sposób :). - i za to właśnie zostałeś ukarany karą wyciszenia, nie będę tego wiecznie tolerował.

Co do drugiego podpunktu oczywiście i zawsze masz prawo zgłosić takiego osobnika jeżeli NOTORYCZNIE zakłóca Ci rozgrywkę, przy tym uprzykrzając Ci ją właśnie tymi słowami. 

Nie mam nic więcej do dodania, Administracja RCON w każdej chwili może sprawdzić logi i wydać odpowiedni werdykt do tej sprawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.