Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza kamcio34

MarekPrzelot

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 50558
Login: MarekPrzelot
Nick oskarżonego: kamcio34
Powód skargi:  Brak wpłaty zaległych 8k za pojazd marki Picador
Data zdarzenia: 01.04.2022-do teraz
Dowody: https://mega.nz/folder/JUYW2Ara#xQrFHJX5-3xeBkY53A_LAA
Opis sytuacji: A więc sprawa trwa od 1 kwietnia tego roku. Wymieniłem pojazd marki Picador graczowi "kamcio34" za pojazd Manana z dopłatą od strony kamcia (12k). Jak widać na załączonych ss z dysku mega wpłacił 4k przy wymianie i miał dopłacić resztę (8k) 2 dni później (03.04). Jakiekolwiek próby kontaktu z graczem kończą się kompletnym olaniem mnie, nie odpisuje, temat olewa. Miałem pół roku przerwy od serwera i nadal nie ma zapłaty, a gracz jak już pisałem kompletnie temat olewa.

EDIT: Po poinformowaniu gracza o skardze ten otwarcie oznajmił, że nie zamierza oddać długu, dowód: https://mega.nz/file/YNwjEKDS#_E2hXVx9IRnMnch2dY03YfpM-hX2Aig4r26zgSXXjUA

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

mta-screen_2022-10-06_16-11-01.png

Po pierwsze nie będę wchodził w link z powodu obawy na wirusa bądź czegoś podobnego. Nie wiem czy dam ss że cjcaiel oddać mu disziaj połowę tego długu chciałem dać mu 3 tys. A resztę w następnym tygodniu powiedział nie, na co ja odpisałem że nie mam teraz całości. Chciałem mu oddać dzisiaj wieczorem 8tys. Ale internet mi nie pozwalał jeśli jest taka możliwość to dług spłacę dopiero w sobotę w godzinach od 14-19 ponieważ jutro mam szkołe wieczorna a rano muszę jechać do inn go miasta więc tak jak mówie dług oddam w sobotę od 14 do 19 .

31 minut temu, Tubas napisał:

@kamcio34 24h na wypowiedź 

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.