Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Zgredek - oskarżony przez Woolfis

Woolfis

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Zgredek
Data zdarzenia: 07.12.2020 ok 18:45
Opis zdarzenia: Gracz Zgredek podjechał pod szpital skąd chciał zabrać mojego perka ktory stał na światłach (wnioskuje ze na zgloszenie od gracza JanuszPro który ma do mnie jakiś problem), perek był obstawiony barierkami dla smiechu przez kolegow z SAMD z ktorymi swoją drogą rozmawiałam obok. Chłopaki z SAMD powiedzieli mu ze pewnie dostał zgloszenie na moonbeam ktory stal na chodniku niedaleko. (tak sadzilismy wszyscy, dopiero potem wyszło ze JanuszPro najprawdopodobniej zglosil moje auto) Powiedziałam Zgredkowi ze nikomu nie przeszkadza poki co to auto i stoi na awaryjnych + podjechalam tam zeby pogadac chwile i zaraz mialam jechac dalej. Specjalnie przestawiłam kawałek dalej auto, żeby skonczyc rozmowe po czym gracz Zgredek najpierw podjechal do moonbeama postał tam chwile po czym załozył blokadę na mojego perka i wzial lawete i bez slowa podjechal wzial lawete (nie wiem czy na tym serwerze SARA musi odgrywac RP czy tak o po prostu wpisuje komende i odjezdza ale tak wlasnie zrobił Zgredek) gdzie stałam dosłownie obok tego perka caly czas i mowilam na vc ze ma go nie zabierac. Napisalam mu potem na pw ze ma oddac auto albo skladam skarge po czym odpisał ze auto wstawione na przechowalnie (Nie wiem po co, stałam OBOK auta...) Podeszlam potem zobaczyc czemu nie wzial moonbeama, to tylko auto mialo zalozona blokade koła i nic więcej. 
Dowody: https://imgur.com/a/4uPZpZK

- Pojazd na światłach awaryjnych (do 6 godzin) - do przechowywalni.

Pisałem ci parę razy jedź lub zaparkuj normalnie  to  się rządziłaś i wziąłem pojazd, się ciesz ze przecho A nie blokada  do wjazdu SAMD  1000$

mta-screen_2020-12-07_18-41-19.png

Po 1 ani razu nie napisałes "jedz" lub "zaparkuj normalnie" aż specjalnie logi przejrzałam 🙂 Pisałes tylko cytuje :

" [2020-12-07 18:38:57] [Output] : (208) Zgredek: B.E.K.A "

"[2020-12-07 18:39:19] [Output] : (208) Zgredek: o nie
[2020-12-07 18:39:20] [Output] : (208) Zgredek: to ty
[2020-12-07 18:39:24] [Output] : (208) Zgredek: uwag ana nia
[2020-12-07 18:39:26] [Output] : (208) Zgredek: ja jo znam"

"[2020-12-07 18:40:01] [Output] : (208) Zgredek: dobra laska trzym ryja juz pomagam"

Po 2 wszyscy Ci mowili ze masz nie zabierac (tylko ten JanuszPro co ma jakis problem do mnie chociaz dopiero co go poznałam xd), bo stanełam na chwile i nie blokowałam wjazdu, bo stanelam tak ze nie był blokowany. Za 2 minuty i tak bym odjechała jak skonczyłabym rozmowe. A na dodatek kiedy juz przestawiłam auto niedaleko to specjalnie podleciales dales blokade i bez slowa ani nic wziales auto na pake i pojechałes. Skoro juz bylo ugadane zebys zabrał moonbeama to po co zabierałes mi perka skoro i tak dałes go na przecho a nie pp? xd Straciłam przez Ciebie tylko czas biegnac na przecho 🙂

36 minut temu, Zgredek napisał:

Pisałem Ci tylko żeś wycięła  to co było, czemu nie mogłaś zaparkować normalnie lub usiąść do auta? A co do że mówili  nie Bede się słuchał graczy co nie znajo regulaminu  zapomniał bym gracz MRZ chciał żebym zabrał nie posłuchałem go bo sam wiedzialrm ze zabrać  nie na pp tylko na przecho bo miało awaryjne,. Nie sluchałas pyskowałas do mnie nie nagrałem tego szkoda  od baranów. O krzyczałaś zostaw to  a ty tylko usiadłas ja odjechałem i chciałem zobaczyć co zrobisz i  patrzę a ty parkujesz z awaryjnymi  i brałem go  a ty gadałaś sobie z SAMD. Więc zabrałem tylko do przecho się ciesz ze nie na pp to bym było 300$

Czekam na wypowiedź @Krychu

Po 1 nie nazwałam Cie baranem XD daj dowod jak juz o cos oskarżasz 😉 Tłumacze Ci juz 2 raz ze za chwile miałam odjechać bo rozmawialam z kolegą z SAMD a ty uparcie chciałeś mi zabrać auto nwm czy to dlatego, że mnie "znasz" (swoja droga nie wiem skad skoro ja ciebie nie znam xd) czy dlatego ze uparles sie po prostu zeby mi je zabrać. Również czekam na wypowiedz, bo to co sie odwaliło to beka + to ze jeszcze kłamiesz ze cie niby jakos nazwalam to juz totalnie.

Z tym wyzwiskiem  to prawda  nie mam nagrania to nie powinien oskarżać ale  nwm poco kłamiesz jak na vc się darłaś na mnie nie zabieraj wźełaś i patrzyłem czy pojedziesz  to nie sobie jeszcze  dała awaryjne ale miałem prawo dać do przecho przyznam się uparłem bo ludzie nie umią parkować  normalnie nie wiem poco piszesz skargę że ci dałem auto do przecho no ja nie mogę..... 

Umiem parkować tylko tłumaczę Ci już po raz enty że ROZMAWIALAM Z KOLEGAMI Z SAMD OBOK AUTA DOSLOWNIE I ZA CHWILE MIAŁAM ODJECHAĆ... Ale widać nie dociera. Skarga jest, bo ja również nie rozumiem po co zabierałeś auto do przecho skoro przestawiłam i chciałam dokonczyć rozmowe i JECHAĆ DALEJ. Straciłam przez Ciebie czas i zyskałam poziom wk*rwienia lvl hard wczoraj 🙂 Może skarga nauczy Cię pracować nad upartością 🙂

PISAŁEM CI TYLE RAZY   żebyś przeparkowała  to sobie zaparkowałas na poboczu z awaryjnymi  jest to w taryfikatorze  że idzie do przecho  auto blokowało wjazd do bazy SAMD a jak by przyjechała karetka z graczem co umiera (RP)? , byś nawet mogła dostać prawko   za blokowanie wjazdu, mogłem zrobić ss jak blokuję to by poszło  na parking policyjny za 1000$ 

Wrzystko zrobiłem dobrze

@Krychu

POKAŻ. LOGI. Ja swoich logach nie mam ani jednej wiadomosci od ciebie poki nie podjechałeś z lawetą pod moje auto i zaczelismy rozmawiać 🙂 Każda osoba z SAMD była na bazie bo z nimi ROZMAWIAŁAM w tamtym momencie 🙂 Wjazdu nie blokowałam nawet byś busem wjechał do nich 🙂 Więc skończ. Rozpatrzy w końcu ktoś tą skargę? 😄

Po 1) Teren SAMD zaczyna sie za szlabanem (stałam na terenie SZPITALA) a po 2 ty dałes ss nie ja a po 3 zobacz ile było miejsca XDDDDD Gosciu serio nie wiem po co się zaczynałeś kłócić i na siłe zgarnąłeś mi auto na przecho zamiast po prostu wziąc tego moonbeama i odjechać straciłeś mój czas bo musiałam butować na przecho i swój czas bo musiałeś zawiesc auto na przecho XD jedyne co za to dostałes to nabicie minutek na duty 🙂 Brawo. W dalszym ciągu czekam na odpowiedz lidera/kogos odpowiedzialnego za skargi na frakcje, bo chyba się nie doczekamy finału tej sprawy xdd

obraz_2020-12-09_005304.png

Po 1  Teren SAMD   zaczyna się tam gdzie wjechałem ławetą, czyli  byś mogła sobie zaparkować na środku z ręcznym tak? Chyba nie  więc naucz się parkować a wtedy pisz skargi.

Pojazd blokował 2 wjazdy głuwny tam gdzie  moja ławetą stała i tem 2 tam gdzie wjeżdżają  pojazdy frakcji SAMD  na parking, może i był na boku ale blokował oba wjazdu dziękuję nie chce się kłucic proszy o szybie wyjaśnienie lidera bo to się robi przesada  mam mieć skarga  bo od holowałem pojazd do przecho  (prawdiłowo) Na prawda nie wiem poco piszesz taka skargę tylko żeby mnie udupić jak zrobiłem to dobrze, żeby pisać skarge ze dałem auto na przecho jeszcze nie widziałem  

Panie @Krychu  proszę o szybką odpowiedź 😴

Po raz ostatni tłumacze Ci: TO NIE BYŁO PARKOWANIE TYLKO CHWILOWY POSTÓJ! Błagam naucz się w końcu czytać (i pisać też  ;-;)! "poco piszesz taka skargę tylko żeby mnie udupić" zrobiłeś to samo, specjalnie zabrałeś mi auto, żeby mnie udupić, kiedy było ugadane, że masz go nie zabierać xd btw Ja również nie widziałam, żeby ktoś z SARA odholował mi auto, bo się uparł i koniec. Dorośnij proszę.

@Krychu czy możemy w końcu prosić o finał tej sprawy? 

Najpierw parę wyjaśnień: Teren frakcji SAMD zaczyna się w okolicach tam gdzie stała laweta pracownika. Pomimo, iż według ciebie @Woolfis to mógł być postój, to jednak w takim miejscu jak te ale się nie zatrzymuje pojazdu (nawet na chwilkę w celu pogawędki lub załatwienia innej rzeczy) bo owy pojazd dalej mimo to częściowo blokuje wyjazd pojazdów uprzywilejowanych. Co do @Zgredek zachowałeś się nieprofesjonalnie, jednocześnie też niepotrzebnie rozpocząłeś kłótnie i po części nawet zacząłeś jej ubliżać: " [2020-12-07 18:40:01] [Output] : (208) Zgredek: dobra laska trzym ryja juz pomagam". Takowe słowa, jedynie świadczą o twoim zachowaniu do innych osób.

Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.