Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger^nt

Keicam.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: pawelek345

Nick oskarżonego: WhiteTiger^nt 

Powód skargi: odrzucenie reporta i nie podanie powodu odrzucenia

Data zdarzenia: 02.10.2022

Dowody: jeżeli będzie trzeba pokażę logi

Opis sytuacji: A więc tak poprosiłem administrację o przetepanie na inną mapę w celu zrobienia artykułu do redakcji Project News czekałem chyba 5 min po czym gracz @WhiteTiger*nt odrzucił mojego reporta i nie wytłumaczył dlaczego to zrobił a jako członek redakcji Project News mam prawo o to poprosić. Pozdrawiam ps logów nie podeślę gdyż poprostu nigdzie ich nie mam xHamster może to potwierdzić

Hej, 

58 minut temu, pawelek345 napisał:

poprosiłem administrację o przetepanie na inną mapę w celu zrobienia artykułu do redakcji Project News

Moim zdaniem nie widziałem sensu, aby teleportować Cię na inną mapę ponieważ mogłeś ten "Artykuł" zrobić na zwykłej mapie.

59 minut temu, pawelek345 napisał:

jako członek redakcji Project News mam prawo o to poprosić

Traktowałem Cię jak każdego innego gracza, nie teleportujemy na życzenie gracza,

Godzinę temu, pawelek345 napisał:

nie podeślę gdyż poprostu nigdzie ich nie mam xHamster może to potwierdzić

Gracz nie jest świadkiem, piszac skargę dowody miło by bylo jakbyś zamieścił.
Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.