Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News- Wywiad z G4ZEN

GoodSpeler

Rekomendowane odpowiedzi

LD0y76W.png

naTqDnE.png
Witam, z tej strony Trainee GoodSpeler z Redakcji Project News, dziś przeprowadziłem wywiad z dość znanym graczem, jakim jest @G4ZEN.
Zapraszam do lektury.

Gzqqb1L.png
-Redaktor @GoodSpeler | G - @G4ZEN 

S: Skąd dowiedziałeś się o MTA?
G: Szczerze to nie pamiętam, zacząłem grać w tę grę jakieś 9 lat temu, ale przypuszczam, że z przypadku się dowiedziałem o tej platformie.

S: Kiedy zacząłeś grać na serwerze Project RPG?
G: Zasadniczo konto na serwerze założyłem 16 czerwca 2021, lecz na poważnie grę rozpocząłem 20 kwietnia tego roku.

S: Czy zdradzisz, ile masz obecnie lat?
G:Jasne, dla mnie to nic do ukrycia, mam 19 lat.

S: Czym się zajmujesz w życiu realnym?
G: W życiu realnym zajmuje się mechaniką pojazdową i pracuje w warsztacie samochodowym oraz wulkanizacji.

S: Czy masz jakieś inne hobby oprócz grania?
G: Pewnie. Chodzę na siłownię, lecz ostatnio musiałem sobie zrobić przerwę przez kontuzje, czasami też sobie coś rowerem pośmigam, pasjonuje się też motoryzacją i odkładam na marzenia, które kiedyś może spełnię. No i oczywiście lubię popykać w gierki.

S: Jak długo grasz na serwerze oraz czego się dorobiłeś?
G: Na serwerze przegrałem aktualnie 345 godzin. Czego się dorobiłem? Ranchera offroad, 2.2ft i fajnej kaski, w której bankomacie kwoty nie chce zdradzać dla własnej prywatności.

S: Jak dużo kar miałeś i jaki jest twój "rekord" kar w danym miesiącu?
G: Moim rekordem odwalania podczas okresu "świetności" było to bodajże 30-40 kar w maju i potem 18 kar od początku czerwca do 10 czerwca, po których otrzymałem bana. 🙂

S: Top 5 pojazdów do 1kk to?
G: Prawdę mówiąc to trochę nietypowo, zresztą zobaczcie sami:
1.Rancher offroad 
2.Feroci 
3. Monroe
4. Moonbeam Hightop 
5. NRG

S:Najlepsza dla Ciebie praca to? I dlaczego akurat ta?
G: Moim zdaniem najbardziej opłaca się praca drwala, prosta nie wymaga za dużo od gracza, poziomy się dosyć szybko wbija w zależności od tempa pracy, bardzo fajne zarobki adekwatne do levelu, czasami gracze denerwują, ścinając ci drzewa, które chciałeś ściąć, ale to nie szkodzi wszystko do zrobienia. 🙂

S: Twoim zdaniem najlepszym graczem na serwerze jest? (najbardziej pomocnym/znanym)
G:  Nie mam swojego ulubionego gracza, każdego Lubię tak samo i nie odpycham innych osób, jakbym mógł opisać najlepszych i pomocnych to bym wymienił połowę serwera. Nie czułbym się sobą, wybierając ze wszystkich moich znajomych tylko jedną osobę.

S: Czy należysz do jakiejś frakcji lub biznesu? Jeśli tak, to w jakim? Jeśli nie, to czy chciałbyś dołączyć do jakiegoś biznesu/frakcji?
G: Aktualnie nie nalezę do żadnej frakcji ani biznesu, lecz chciałbym w przyszłości dołączyć do frakcji San Andreas Police Department, też jest to jakiś mój cel od dłuższego czasu.

S: Jak oceniasz ostatnie aktualizacje na serwerze?
G: Powiem tak, są okej, lecz niektóre są, trochę nie wiem jak to określić "bezużyteczne"? Bo troszkę nie czuję sensu robienia przeglądu pojazdu w grze komputerowej, a tak to są regularnie wypuszczane i nie ma na co narzekać.

S: Co byś zmienił na serwerze Project RPG?
G: Zmieniłbym aktualny HUD serwera, który jest widoczny w prawym górnym rogu ekranu, poprzedni był o wiele lepszy (w mojej opinii).

S: Najlepszy dla Ciebie członek administracji?
G: Najlepszy według mnie to @HymelJadwiga.

S: Dlaczego tak bardzo podoba ci się twój Rancher ?
G: Od kiedy rozpocząłem grę na tym serwerze, Rancher był moim marzeniem i celem na serwerze, posiadam go od maja tego roku i nadal go mam i nie planuje go sprzedawać, jest to moje oczko w głowie, które co jakiś czas przerabiam wizualnie, uwielbiam go za jego body i wygląd ogólny jest to taka prawdziwa rasowa terenówka, która wyróżnia się bardzo na tle innych aut typu Patriot, Landstalker czy Yosemite. Jest najlepszą opcją z aut terenowych z powodów typu: nie wywraca się na każdej dziurze, trzyma się drogi, dobrze podjeżdża pod góry czy ostre wzniesienia. Ciekawy VMax na poziomie 194km/h, dobrze się zbiera i jest wytrzymały pod względem mechanicznym.

6jJkWp7.png

S: Jakie porady dałbyś dla początkującego gracza?
G: Przede wszystkim nie handlować autami na początku gry, niedoświadczony gracz może stracić swój mały majątek w lada moment i później zniechęcić się do dalszej gry, co jest dość częstym przypadkiem, ja preferuje normalną grę. Udać się w kierunku magazynu, wbić te 700 RP i pójść na pielęgnację w pracy drwala, gdzie można fajnie już sobie pracować no i oczywiście odbierać nagrody dzienne oraz wykorzystać swój kod, po którym otrzymuje się darmowe 1k czy podawać swoim znajomym swój własny kod, który jest pokazany pod f5 i dostawać za to nagrody.

S: Czy jesteś obecnie w jakiejś organizacji ?
G: Tak, jestem aktualnie w organizacji Jabol Warehouse, którą prowadzi mój dobry ziomek @PudzianzVolvo, którego oczywiście pozdrawiam i nie, nie planuję dołączyć do innej organizacji aktualnie.

S: Najlepszy funkcjonariusz SAPD to?
G: Najlepszy funkcjonariusz PD. to @Pause. Pozdrawiam go serdecznie.

S: Twoja najśmieszniejsza sytuacja z życia realnego?

G: Było to w grudniu, kiedy pojechałem wtedy do wujka i szwagra na sobotnie wieczorne spotkanie, którego celem jak każdy się domyśla, było obwite napicie się :). Przyjechałem do niego PKS'em no i się rozgościłem, długo nie trwało, kiedy przeszliśmy do rzeczy. Śmiechów i kaszlenia nie było końca, wszyscy byli czerwoni jak śliwki ze śmiechu w tym ja :P. Cała zabawa trwała do około 4 nad ranem, kiedy już wyszedłem i czekało mnie 20km piechoty i tutaj właśnie zaczyna się cała ta śmieszna "historia". Było wtedy około -9 stopni albo -10. Ja miałem dżinsy i cienką bluzę taką na letnie dni i siatkę z Żabki w kieszeni od spodni. Samym problemem było wycelowanie mi w ścieżkę na polu, przez które maszerowałem jakieś 30 minut i w tym miejscu mi się spacer urywa, nic nie pamiętam co było dalej, wróciłem do domu z karpiem w siatce, dosłownie nie mam pojęcia, jak to zrobiłem, że miałem wodę w siatce i karpia, przejąłem sytuacje i poszedłem do łazienki, położyłem go na blacie w tej siatce, w której pływał sobie w miejscu od X czasu. Postanowiłem go wrzucić do miski, więc zacząłem po nią sięgać. Gdy już ją złapałem i zaczynałem się podnosić, straciłem równowagę, no i cyk gleba, zaliczając zlew, przy tym odkręciłem kran i polowa wody obok miski się wylała, lecz dokonałem swego i zapełniłem ją do połowy. Z tego, co pamiętam, zakręciłem kran i poszedłem z tą miską do swojego pokoju i tam leżał mój plecak z roboty, no i oczywiście kopnąłem w niego nogą, potykając się i miska mi z rąk wyleciała, uderzając w podłogę, ale nie, nie wylała się oj nie, nie. Ona wylądowała normalnie, ale woda mosiężnie chlupała, zalewając mi pół pokoju. Oblałem sprawę i wrzuciłem z tej siatki tę rybę, ona sobie chlupnęła i zaczęła pływać, a na te zalaną podłogę położyłem ręczniki, ale nie papierowe, tylko zwykle do wycierania po kąpieli i poszedłem spać. Rano wstając, byłem wnet załamany, co ja narobiłem, będąc pod wpływem promili ;). Ogarniałem cały dzień dom do porządku, a rybę przerzuciłem do wanny i sobie tak pływała do następnego dnia. Postanowiłem tę rybę opchnąć jakiemuś sąsiadowi no i tego dokonałem. Kupiła ode mnie go sąsiadka za 20 złotych, a ja przeznaczyłem tę mosiężną kwotę na snickersa i tymbarka kaktusowego.

S: Dziękuję za udzielenie wywiadu.
G: Również dziękuję.

HV2km0t.png

Dziękuję za uwagę

8eybfgF.png

Dziękuję za uwagę

Redaktor:@GoodSpeler

Grafika: @Aiishan

Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.