Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Krychu

konzzuwa

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Krychu

Data zdarzenia: Dzis

Opis zdarzenia: Ziomek zamyka słuszną skargę obrażając się i usprawiedliwiając swoją decyzje moim zachowaniem XD. Co ma moje słownictwo do tego że jego pracownik chciał ode mnie łapówkę? I że obrażał mnie? Ta frakcja to śmiech na sali, każdy to wie, aczkolwiek widzę brak jakiegokolwiek rozumu z twojej strony. 

Jego pracownik chciał ode mnie łapówkę i nie przestrzegał taryfikatora, nazwał mnie gnojem i był nie miły w stosunku do mnie. Jak wchodzę do biedronki i mam słabiutki dzień to pracownicy mogą mnie obrażać? Albo czy mogą mi sprzedać na lewo setkę żebym nie płacił podatku czy też dyktują sobie z głowy ceny? 

Dowody: 

Złamał własny regulamin, taki lider to skandal. Skargę ma oczywiście rozpatrzeć rcon, żebyś się nie poczuł i jej nie zamknął. naura

Po pierwsze widać, że nie zapoznałeś się z regulaminem skarg, więc skarga zostanie automatycznie odrzucona.

https://projectrpg.pl/topic/2505-regulamin-wzór-dotyczący-skarg/

A dokładnie nie zapoznałeś się tym punktem:

" §2. W skardze ma prawo wypowiadać się tylko Autor skargi, Oskarżony, Zarząd frakcji i osoby, które otrzymały na to pozwolenie od Zarządu frakcji! "

Po drugie, to nie była łapówka tylko pracownik zaproponował ci niższą cenę niż te 500$ za holowanie, więc nie widzę tutaj żadnej łapówki ze strony pracownika.

Po trzecie, jedynie jak mój pracownik ciebie obraził to prawdopodobnie słowo "Gnój" 

" [2020-12-07 00:26:04] [Output] : (33) Fresh: haha gnoju nie bedziesz  mnie straszyl "

Za to co napisał, został już on upomniany na discordzie, ty z resztą sam również nie zachowałeś ani grama kultury podczas rozmowy.

To tyle mam do powiedzenia, życzę miłego dnia. Jednocześnie skargę zamykam, nie odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.