Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Liderem SAMD - Mario92

WrongWay

Rekomendowane odpowiedzi

AElTuUi.png
naTqDnE.png

Witam, z tej strony Trainee TravisScott z Project News. W dniu dzisiejszym pragnę przedstawić Wam wywiad z aktualnym liderem frakcji San Andreas Medical Department.
Mario92 udzielił szczegółowego wywiadu, zapraszam do czytania!

Gzqqb1L.png

R: @TravisScott | M: @Mario92

R: Witam, z tej strony Trainne TravisScott, z Project News.
M: Witam, z tej strony Hospital Manager z SAMD.

R: Czy mógłbym przeprowadzić z tobą wywiad?
M: Jasne, śmiało.

R: Czy mógłbyś się przedstawić?
M: Mam na imię Mariusz, liczę sobie już 30 wiosen.

R: Czy masz jakieś hobby?
M: Moim hobby jest sport, zwłaszcza piłka ręczna w końcu się 10 lat trenowało,
chociaż dobrą piłką nożną nie pogardzę, czasem puszczam kupony w sts.

R:: Od kiedy grasz w mta?
M: W Mta zacząłem grać od 2014 roku. Pierwszym serwerem, na którym grałem, był Play Your Live, po zamknięciu PYL'a zniknąłem ze sceny MTA.
Próbowałem wrócić na konkurencje, lecz nie wyszło, jednak tu znalazłem to coś.

R: Ile masz już przegranych godzin na serwerze?
M: Aktualnie  mam na tę chwilę przegrane 796h, to jest tylko gra, więc ten czas zawsze mógłbym spożytkować inaczej. Jak na razie nie żałuje czasu poświęconego tutaj.

R: Jak rozpoczęła się twoja przygoda z ProjectRPG? Jak tu trafiłeś oraz kiedy?
M: Przyszedłem tu na zaproszenie starej ekipy w pyla i tak już zostałem tu na dłużej.

R: Od kiedy jesteś w samd? Ile zajęło ci dojście na aktualną posadę?
M: W San Andreas Medical Department miałem dwa podejścia, najpierw przystąpiłem do rekrutacji zaawansowanej, którą zdałem i awansowałem od razu na EMR II (8.08.2021), przy randze EMT I odszedłem (2.10.2021), były to czasy Koseryka. Następnie wróciłem na rangę EMR II czasy @kapiHyHy (05.01.2022) i tak zostałem do tej chwili. Awans na lidera otrzymałem poprzez rekrutację prowadzoną przez CZF (18 Marca 22) i do tego czasu piastuje to stanowisko.

R: Czy planujesz jakieś większe zmiany dla tej frakcji?
M: Zmiany są ciągle wprowadzane delikatne, ale są. Na początku startowałem z 7 osobami w panelu a
na tę chwilę mam coś około 30 osób, więc mogę coś wprowadzać. Na razie czekamy na wiele urozmaiceń,
niestety większość wymaga skryptów, więc tak czekamy.

SAcZETP.gif

R: Jak wygląda twój dzień jako lider frakcji?
M: To naprawdę zależy, od dnia czasem dni są spokojne a czasem, jest urwanie głowy, a tu jakaś skarga, a tu coś innego/ Przeważnie nie ma czasu na nudę.

R: Czy akcje RolePlay są ciężkie do nauczenia?
M: RolePlay pierwszej pomocy oraz hospitalizacji wcale nie jest takie ciężkie, jak sobie większość wydaje. Ja na przykład działam już po prostu na zasadzie szablonu, czasem znajdzie się gracz, który potrafi zaskoczyć i tu już trzeba zmienić podejście. Czasem się improwizuje, bo czasem mogą się zdarzyć tak naprawdę przypadki, o których nie wiemy. Wtedy lecimy z Google i pełna improwizacja, chociaż po takich przypadkach próbujemy aktualizować nasze materiały szkoleniowe lub takie, które służą pomocą. Większość osób, które dochodzą do nas, uciekają przez dużą ilość materiałów niestety.

R: Jaki masz aktualnie majątek?
M: Mój aktualny majątek szacuje na około 2,4kk, nie jest to dużo.

R: Czy pełnienie funkcji Supporta oraz lidera frakcji na raz jest ciężkie?
M: Czasem jest ciężko pogodzić to i to ale jakość daje radę.

R: Dlaczego akurat rozpocząłeś przygodę z tą frakcją? Nie żałujesz tej decyzji?
M: Całe moją grę spędziłem we frakcji Medycznej zawsze, może nastać ten czas, że przyjdzie pora powiesić kitel i zacząć coś innego. Czy żałuje? Ciężko to określić.

R: Okej, zbliżyliśmy się do końca, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
M: Tak, na samo zakończenie chciałbym pozdrowić całą frakcję San Andreas Medical Deapartment oraz organizacje Fama Et Gloria.

R: Pozdrawiam również, dzięki za wywiad i powodzenia z prowadzeniem frakcji.
M: Dzięki również, miłego dnia.

8eybfgF.png

Autor: @TravisScott
Grafik: @Aiishan
Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.