Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z posiadaczem klasyka motoryzacji - piterek7803

Keicam.

Rekomendowane odpowiedzi

Untitled Album

naTqDnE.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Junior Pressman pawelek345 z redakcji prasowej Project News. Dziś przeprowadzę wywiad z właścicielem słynnego golfa @piterek7803. Nie przedłużając, zapraszam serdecznie do przeczytania materiału. 

Gzqqb1L.png

R: - Redaktor pawelek345   W: - @piterek7803

R: Witaj, z tej strony Junior Pressman z Redakcji Prasowej Project News pozwól, że na samym początku podziękuję Ci, że znalazłeś chwilę czasu dla mnie i dla czytelników tego oto materiału.
W: Witaj. Pewnie, że znajdę czas i tak nic nie robię.

R: A więc na początku spytam, ile masz lat, co cię interesuje i potem przejdziemy do głównego tematu.
W: Okej, a więc mam na imię Piotr, mam 19 lat i interesuję się sportami typu piłka nożna oraz sztuki walki.

R: Rozumiem, z tego co mi wcześniej mówiłeś, w projekcie twojego samochodu pomagał ci twój kolega. Powiesz, jak ma na imię?
W: Tak, pomagał mi mój kolega Michał, zwany również Gruby. Pomógł mi on w realizacji projektu, dzięki temu. że pomógł mi w projekcie Tuningowym ma on do własnej dyspozycji klucze na stałe.

R: A powiesz czytelnikom, w którym roku kupiłeś golfa?
W: Samego golfa kupiłem chyba w 1993 roku od pewnego dziadka, który chciał kupić sobie inne auto, był bardzo przywiązany do tego auta.

R: A powiedziałbyś, dlaczego ztuningowałeś ten pojazd, skoro był w oryginale?
WZ tuningowałem ten samochód, ponieważ nie była to jakoś strasznie droga rzecz, a zawsze marzyłem o aucie przeznaczonym do wyścigów.

R: Czyli jest on z tuningowany w celu wyścigów?
W: Tak, zgadza się.

R: Dobrze, będziemy powoli kończyć. Chcesz dodać coś od siebie lub kogoś pozdrowić?
W: Tak, było mi bardzo miło, że ktokolwiek się mną zainteresował i że mogłem wystąpić w wywiadzie. Pozdrawiam mojego kolegę Michała, Polishka oraz moją organizację Handlarze.

R: Dziękuję Ci za wywiad jeszcze raz i życzę Ci miłego dnia oraz, aby przebieg w golfie wracał do tyłu haha.

huohHVu.png

Twórca: @pawelek345

Grafik:  @Aiishan

Korekta: @xHamster   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.