Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TigerBonzo

matty.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 46076
Login: zlomek.pdw
Nick oskarżonego: @TigerBonzo
Powód skargi: nie oddanie pozyczki
Data zdarzenia: okolo tydzien temu
Dowody: slabe mam dowody wiec ich nie podesle ale są logi
Opis sytuacji: no co pozyczylem 60k mial oddac 72k i dalej kasy nie widze a do dzisiaj mial oddac uid mu podalem 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nie mozna pisac do gracza na forum, a na serwerze do niego nie napisze bo mam bana.

Siemano wypowiem się oddałbym ci all hajs jakbym nie miał problemu z netem do tej pory zarobiłem ledwo 25k więc jeszcze mi troche zostalo ale nie moglem przez ten czas bo mnie wywalało z serwa przez lagi jutro około 2-3 w nocy mi się resetuje pakiet więc będe potrzebował jeszcze paru dni żeby ci to oddać 

Spoiler

image.png.e566d822a4a05b2441e6d49bb03df4f2.png

Oskarżony @TigerBonzo jesteś zobowiązany do zapłaty graczowi @lapiczupsgng kwoty w wysokości 72 000$ (72k). Otrzymujesz na to 12 dni (do 29.09.2022r. 18:00). Przelewu możesz dokonać poprzez bank Los Santos (46076 UID). Gdy dokonasz przelewu wyślij tutaj loga bądź ss'a. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.