Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Tory wyścigowe w San Andreas - opis.

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

efcN3TM.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Junior Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam próby czasowe w San Adreas.

VDgjwdI.png

Tory wyścigowe służą graczom do pracy rajdowca, żeby ją wykonywać, trzeba spełniać wymaganie posiadania własnego pojazdu, nie może być organizacyjny lub udostępniony przez gracza. Maksymalny level rajdowca to 99, na każdej z tras jest bonus co cztery godziny +200%, podczas wyścigu mamy minutnik i próg gwiazdkowy (1-3), przy 3 gwiazdkach otrzymujemy najlepsze wynagrodzenie w postaci EXP i pieniędzy serwerowych.

Dzięki danym poziomom możemy do swojego pojazdu założyć dane bodykid i C.I.F. (nitro).

Las Venturas

Prickle Pine - jazda główną ulicom Las Venturas kończąc na stacji paliw przed Fort Carson.

Wymagania: 500 punktów reputacji, zerowy level rajdowca, zestaw wyścigowy, klasa dowolna.

Progi czasowe: 2:03 - jedna gwizdka; 1:55 - dwie gwiazdki; 1:47 - trzy gwiazdki. 

kxSMD0p.png

Julius Thruway South - wyścig biegnie po autostradzie wzdłuż rzeki aż do tunelu niedaleko Bayside.

Wymagania: 1000 punktów reputacji, zerowy level rajdowca, zestaw torowy, klasa dowolna.

Progi czasowe: 1:45 - jedna gwiazdka; 1:30 - dwie gwiazdki; 1:20 - trzy gwiazdki.

mtZkq9p.png

Come-A-Lot - koniec wyścigu na dzielnicy Yellow Bell Golf Course.

Wymagania: 50 punktów reputacji, zerowy level rajdowca, zestaw uliczny, klasa dowolna.

Progi czasowe: 1:30 - jedna gwiazdka; 1:20 - dwie gwiazdki; 1:12 - trzy gwiazdki.

San Ferro

Esplanade North - wyścig dookoła San Fierro, po wzgórzastych ulicach.

Wymagania: 800 punktów reputacji, 15 level rajdowca, zestaw wyścigowy, klasa dowolna.

Progi czasowe: 1:57 - jedna gwiazdka; 1:50 - dwie gwiazdki; 1:43 - trzy gwiazdki.

bzf4epW.png

Palisades - wyścig po autostradzie do Los Santos.

Wymagania: 1500 punktów reputacji, 5 level rajdowca, zestaw torowy, klasa dowolna.

Progi czasowe: 2:15 - jedna gwiazdka; 1:55 - dwie gwiazdki; 1:46 - trzy gwiazdki.

zacCYib.png

Foster Valley - kółko wokół dzielnicy Doherty.

Wymagania: 100 punktów reputacji, 10 level rajdowca, zestaw uliczny, klasa dowolna.

Progi czasowe: 1:45 - jedna gwiazdka; 1:37 - dwie gwiazdki; 1:30 - trzy gwiazdki.

ISVyY0h.png

Los Santos

Los Santos International - kółko po autostradzie wokół Los Santos.

Wymagania: 600 punktów reputacji, 5 level rajdowca, zestaw wyścigowy, klasa dowolna.

Progi czasowe: 3:40 - jedna gwiazdka; 3:15 - dwie gwiazdki; 2:50 - trzy gwiazdki.

wqg0vN3.png

Ocean Docks - wyścig po prostym odcinku kanałów ściekowych Los Santos.

Wymagania: 0 punktów reputacji, zerowy level rajdowca, zestaw dowolny, klasa dowolna.

Próg czasowy: 0:12.4 - jedna gwiazdka; 0:09.4 - dwie gwiazdki; 0:07.9 - trzy gwiazdki.

bhbjK5x.png

Ocean Docks - kolejny wyścig po burzowych kanałach Los Santos.

Wymagania: 75 punktów reputacji, 5 level rajdowca, zestaw uliczny, klasa dowolna. 

Próg czasowy: 1:26 - jedna gwiazdka; 1:18 - dwie gwiazdki; 1:10 - trzy gwiazdki.

ncFhrui.png

Bone County

Verdant Meadows - Wyścig na prostym odcinku pasa startowego.

Wymagania: 0 punktów reputacji, zerowy level rajdowca, zestaw dowolny, klasa dowolna.

Próg czasowy: 0:12 - jedna gwiazdka; 0:09 - dwie gwiazdki, 0:07.2 - trzy gwiazdki.

bzyDPgm.gif

Tierra Robalda

Tama Shermana - jazda w stronę tamy do Fort Carson, wracając na miejsce rozpoczęcia.

Wymagania: 700 punktów reputacji, 10 level rajdowca, zestaw wyścigowy, klasa dowolna.

Próg czasowy: 1:51 - jedna gwiazdka; 1:43 - dwie gwiazdki; 1:35 - trzy gwiazdki.

ek7aYlb.png

Red County

Ucieczka przed szeryfem - trasa wokół The Panopticon.

Wymagania: 125 punktów reputacji, 15 level rajdowca, zestaw uliczny, klasa dowolna.

Próg czasowy: 2:00 - trzy gwiazdki; 1:48 - dwie gwiazdki; 1:40 - trzy gwiazdki.

KcPulyU.png

Gzqqb1L.png

G - Gracz ProjectRPG | RE- Redaktorka Project News @Livia

RE - Witam z tej strony Junior Reporter @Livia z Redakcji Prasowej Project News. Super, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu. Możemy zaczynać?
G - Siemanko, pewnie możemy.

RE - Co sądzisz o pracy rajdowca?
G - Praca rajdowca jest bardzo fajna, szczególnie gdy posiadamy szybki pojazd i duże umiejętności w prowadzeniu go. Gorzej, gdy ktoś wbija swój poziom pojazdem niskiej klasy, wtedy jest to uciążliwe.

RE - Jaki aktualnie masz level?
G - Sam aktualnie posiadam 99 poziom na wyścigach, wbijałem to motorem Nrg-500. Bardzo polecam wbijać poziom tym motorem, jest bardzo szybki i tani w utrzymaniu, gwarantuje duży poziom w szybkim czasie, nie dużym kosztem, ale niestety musimy wydać trochę funduszy na ten pojazd, bo jest to ponad 1kk.

RE - Na jakich wyścigach robiłeś najczęściej?
G - Najczęściej robiłem wyścigi na opuszczonym lotnisku, ale także wyścig w Las Venturas nie daleko komisariatu policji, a także resztę wyścigów na zestaw wyścigowy, ale to sporadycznie.

RE - Polecasz pracę rajdowca i jej korzyści?
G - Bardzo polecam prace rajdowca, jest to coś innego niż reszta prac, gwarantuje nawet fajne pieniądze oraz dużo zabawy.

RE - Dziękuję bardzo za wywiad, do następnego.
G - Cieszę się, że mogłem Ci go udzielić. Pa.

8eybfgF.png

Autor: @Livia
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @xHamster

47 minut temu, mentos. napisał:

Słabizna nie pozdrawiam 

Tak bardzo zabolało Cię moje haha pod jakimś postem? XDDD Przepraszam za moje wręcz okrutne zachowanie na forum ProjectRPG więcej nie będę prowokac Cię dostępnymi reakcjami również rozumiem, że nic nie może mi się wydawać na tyle zabawne żeby zareagować otóż tą reakcją 😭😭😭🌯🥩🐗 

22 minuty temu, mentos. napisał:

oco ci chodzi?

po prostu mierna jesteś i tyle nie podoba mi sie ten artykuł masz jakis problem?

Nie rozumiem twojego celu pisana drugiego komentarza, mam problem do twojego obrzydliwego zachowania. Zapewne nawet nie przeczytałeś tylko uczepiles się pierwszego możliwego tematu. Zrozumiałam że zrobiłam Ci dużą krzywdę dając reakcje. Oczywiście nie musi Ci się wcale podobać ale nazywasz mnie "szonem" oraz piszesz jakieś dziwne rzeczy na discordzie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.