Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Crash przy kutrach

Woojko

Rekomendowane odpowiedzi

Gdy wchodzę w blip gdzie mogę sprawdzić ile mam ryb i je zakonserwować nagle mi mta crashuje. Nie wiem co się dzieje może to wina aktualizacji bo codziennie od chyba 4 dni mam cały czas że coś w mta jest aktualizowane na wersji nightly. I nie wiem czy zmiana na inną wersję coś pomoże. Już trzy tego typu crashe miałem.

Spoiler

Przechwytywanie.PNG.7404d92eb4a6a508370c75df2d8d253a.PNG

Zainstalowanie innej wersji nic nie dało a co zrobiłem by podjąć próbę naprawiania tego ale bez żadnego postępu:

1. Reinstalowalem mta

2. Reinstalowalem gta sa

3. Uruchamiałem ponownie pc

4. Pobieranie na nowo plików serwera.

Nic to nie pomogło także nie wiem co mam zrobić. Dzieje się to od dzisiaj dopiero i dzisiejszej aktualizacji mta która mi się wyświetlała wczoraj było wszystko dobrze.

Edit. Gdy wchodzę za pierwszym razem wszystko się ładnie pojawia ale gdy chcę wejść drugi raz jest ten crash.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.