Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Spadki FPS help my

grudzuu.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Mam problem ze spadkami fps-ów miałem restart całego systemu do stanu początkującego przedtem miałem 32 bit system teraz mam 64 gdy miałem 32 bit system to tych klatki były w miarę spokojne do czasu gdy zrobiłem reinstala systemu na 64 bit bo pomyślałem że na tym laptopie moim choć że jest stary ale pomyślałam że może być lepiej jakoś po wejściu na serwer mam leciutkie spadki a mam 47 Max fps-ów Więcej mi nie dochodzi Czy wie ktoś może jak zrobić żeby mieć przynajmniej te 50 40 stałych fps-ów również gdy gadam na discordzie lub ta TeamSpeak 3 tfps się zmniejszają bez discordating speaka mam po 40 40 fps-ów gdy natomiast gada na discordzie i na tym speaku mam mam tych fps-ów co najmniej mniej mam od 20 do 30 potrzebuję pomocy jeśli ktoś wie jak to rozwiązać niech napisze wykonywałem wykonywałem wszystkie poradniki na projekcie żeby mi tfpsy podniosła ale to nic nie dało jeśli ktoś wie jakikolwiek pomysł jak może mi to sprawdzić żeby jak gadam na discordzie na TS tfps-y były takie jak bez tego to będę wdzięczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.