Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Historia raperki

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

dsoJjgw.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Junior Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam historię raperki z okolic Las Venturas.

VDgjwdI.png

Raperka Rebecca po ukończeniu liceum ogólnokształcącego szukała długo pracy na utrzymanie się oraz na planowaną wyprowadzkę od rodziców. Znalazła ją w jednej z kawiarni w Los Santos, niedaleko domu rodzinnego. Kawiarnia mieści się na dzielnicy Verdant Bluffs, Rebecca po przepracowaniu w niej kilka dobrych miesięcy zarobiła na swoje wymarzone prawo jazdy oraz na pojazd, jakim jest żółty premier.

HXZWZs7.png

Po dwóch latach pracy wyprowadziła się na obrzeża Las Venturas do jednego z mniejszych domków, dojeżdżając ciągle do kawiarni w Los Santos. Pewnego dnia po pracy wyszła razem ze znajomymi do jednego z klubów, Rebecca po dużej ilości wypitych barowych piw, dała popis na scenie lokalu, śpiewając jedną ze swoich ulubionych rapowych piosenek. Jej talent zauważył jeden ze znanych producentów, który podarował jej swoją wizytówkę oraz pomógł wrócić do domu. Następnego dnia, przyszła raperka obudziła się, strasznie źle czując i przypominając sobie wczorajszy wieczór. Po kilku godzinach zauważyła wizytówkę w kieszeni, nie myśląc za dużo, zadzwoniła. Odebrał wczorajszy producent i zaprosił ją do swojego domku w Resands West. Czekał już przed domkiem, zapraszając Rebecce do środka, gdzie ujrzała małe studio do nagrywania i inne potrzebne do tego bajery. Producent zaproponował jej zaśpiewanie swojego ulubionego utworu i wstawienie tego na konto jego wytwórni. Utwór podbijał internet, każdy był zainteresowany talentem młodej gwiazdy. Po pewnym czasie zaczęła pisać sama teksty i zarabiać z tego sporę pieniądze wydając swoją pierwszą płytę.

c7mr1sy.png

Gzqqb1L.png

- Rebecca | RE- Redaktorka Project News @Livia

RE Witam z tej strony Junior Reporter @Livia z Redakcji Prasowej Project News. Super, że zgodziłaś się udzielić wywiadu.
R - Dzień dobry, również się cieszę. Możemy zaczynać.

RE - Na sam początek, po wydaniu pierwszej płyty planujesz jeszcze coś w tym roku?
R - Tak, planuję równie dobrą płytę na ten rok w troszkę innym mrocznym stylu.

RE - Nadal mieszkasz w małym domku i jeździsz tym samym pojazdem?
R - Tak, nadal mieszkam w małym domku, na razie nie jest mi potrzebne nic większego i chce nazbierać na swoją wymarzoną willę w Los Santos. Premier został ze mną, lecz zakupiłam nowy pojazd, którym jest Euros.

mRkjJKm.gif

RE - Pracujesz nadal w kawiarni?
R - Tak, nadal tam dorabiam, ale na pół etatu. Wolę zająć się moją karierą wokalną.

RE - Jaka była reakcja twoich rodziców oraz znajomych?
R - Rodzina na samym początku zareagowała bardzo źle, powtarzali mi, że to nic poważnego oraz nic nie osiągnę tym. Ich słowa bardzo ucinały mi moje skrzydła i nie czułam wsparcia po ich stronie, w tym, co chcę robić. Znajomi bardzo się cieszyli i lubią słuchać moich nowych utworów oraz sami pomagają mi w pisaniu tekstów.

RE - Dziękuję za wywiad, na sam koniec chcesz kogoś pozdrowić?
R - Pewnie, pozdrawiam mojego producenta dzięki, któremu wychodzę na ludzi. Moją rodzinę oraz moich najlepszych przyjaciół i znajomych.

RE - Życzę dalszych sukcesów, do zobaczenia.
R - Do widzenia.

8eybfgF.png

Autor: @Livia
Grafiki: @Aiishan
Korekta:  @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.