Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wniosek o zdjęcie czarnej listy BMA frakcji MasnyTed*nt

MasnyTed

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MasnyTed
Nick: MasnyTed*nt
UID: 11916
Frakcja: San Andreas Transport Corporation (SATC)
Data dodania: 08.03.2022r.  
Powód: ((Próba udostępnienia materiałów frakcji)) /// BMA
Coś od siebie: Witam serdecznie, szanowne grono CZF oraz zarząd frakcji San Andreas Transport Corporation ponieważ owy wniosek kieruje właśnie do was. W niniejszym wniosku pragnę starać się o zdjęcie z czarnej listy aby oczyścić swoje dobre imię. Niestety popełniłem karygodny błąd, który zresztą bardzo żałuję. Jesteśmy tylko ludźmi i każdy z nas je popełnia. Najważniejsze jest aby wyciągnąć odpowiednie wnioski i tego błędu nie powtórzyć. Oczywiście to zrobiłem i mogę obiecać, że to się już nigdy nie powtórzy. Pragnę przeprosić serdecznie ciebie Banan oraz również twojego poprzednika Tubasa za wyrządzone przez mnie szkody w kierunku frakcji. Jeżeli zostanę zdjęty z czarnej listy, obiecuję że zrobię wszystko aby nie znaleźć się na niej ponownie. Zależy mi na dalszej rozgrywce na serwerze a nie ukrywam jej kluczowym elementem jest rozgrywka w frakcji o którą staram się od dłuższego czasu - niestety nieskutecznie i to właśnie przez ten błąd który popełniłem i się za mną ciągnie. Zrobię wszystko aby wam udowodnić, że się zmieniłem - Ba! Już to zrobiłem. Nad tym wnioskiem spędziłem na prawdę dużo czasu oraz starań i całe swoje serce. Mam nadzieję, że to docenicie. Z góry dziękuję bardzo za przeczytanie mojego wniosku. Z wielką niecierpliwością oczekuje na Państwa werdykt.

Witaj
Dobrze wiesz, że popełniłeś karygodny błąd, rozumiesz go. Twoim błędem było to, że gdy zarząd pytał się Ciebie czy taka sytuacja miała miejsce - ty zaprzeczyłeś i udawałeś, że nic takiego nie zrobiłeś.  Nie jestem w stanie zdjąć Cię z tej czarnej listy przez twoje czyny. Musisz mieć nauczkę na przyszłość aby takie sytuacje się więcej nie powtórzyły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.