Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Vineek

mihvvus

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16265

Login: wuzeksklepowy

Nick oskarżonego: Vineek

Powód skargi: Oszustwo na tune pojazdu

Data zdarzenia: 04.09.22

Dowody: są w logach ok godziny 15.20/30

Opis sytuacji: Witam gracz Vineek ogłaszał sentinela na torowym nitro v5 jako ft gdy go kupiłem okazało się że nie ma powiększonych opon ani ogumienia

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Informuje o skardze @VineeK

15 minut temu, VineeK napisał:

Pozwole sobie wypowiedzieć sie w temacie, pojazd byl wystawiony na giełdzie gdzie widziales jego stan i nie raz pisales czy sprzedam ci go na daną cene. Więc widzialeś na co sie piszesz, moim zdaniem  skarga z dupy wzięta, dzk i dobranoc

był aczkolwiek tego nie widać czy ma ogumienie inne bądź rozmiar , nie widziałem tego oglaszales pojazd jako FT pisałem do ciebie bo chciałem go kupić więc to już inna bajka

2 minuty temu, wuzeksklepowy napisał:

był aczkolwiek tego nie widać czy ma ogumienie inne bądź rozmiar , nie widziałem tego oglaszales pojazd jako FT pisałem do ciebie bo chciałem go kupić więc to już inna bajka

więc mnie oszukałes na tuning i liczę na zwrot $

W regulaminie jest napisane wyraznie ze rozmar felg nie liczy sie do full wizualnego tuna 

Natomiast auto zostalo ci sprzedane z takim samym tuningiem jak jest pokazane na wykazie 

IMG_20220905_172904.jpg

image.png.8fbc65ee2a98358b1eb8e869842947c0.png

Jako że oglaszasz pojazd do sprzedania to nie mam zamiaru juz sie odmieniać, poza tym  mam dowody na swoja niewinność

To tak,

Pełny Mechaniczny (FM/Full Mechanical) - pojazd, który jest ulepszony do najwyższych możliwych dostępnych wartości mechanicznych mających wpływ na zachowanie pojazdu oraz długość jego jazdy na jednym tankowaniu, wliczając w to każdy możliwy do modyfikacji mechaniczny komponent pojazdu dostępny w warsztacie mechanicznym oraz warsztacie komponentów, do tego dodatki mechaniczne (typu radio). Nie dotyczy ustawień ECU, zmiany napędu na AWD lub RWD lub FWD, gwintowanego zawieszenia lub hydrauliki oraz zmian właściwości mechanicznych kół.

Pełny Wizualny (FV/Full Visual) - pojazd, który posiada zamontowaną każdą z części wizualnych dostępnych dla pojazdu, bez względu na ich cenę czy poziom, wliczając w to każdy możliwy do zamontowania wizualny komponent pojazdu w warsztacie wizualnym. Do tej definicji należy wliczyć wszelkie dodatki wizualne dostępne w warsztacie komponentów. Nie dotyczy Bodykitów, wariantów, tablicy rejestracyjnej oraz rozmiaru felg nie wliczając poszerzeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.