Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na PanKOX_PL - oskarżony przez ApropoDefacto.

ApropoDefacto

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: PanKOX_PL
Data zdarzenia:  28.08.2022  23:37
Opis zdarzenia:  Zaparkowałem swój pojazd marki Premier na parkingu przy salonie w San Fierro w dzielnicy Doherty w dniu 28 sierpnia w okolicach godziny 21, po czym wyszedłem z gry. Po wejściu na serwer dziś rano samochodu na miejscu parkingowym nie ujrzałem, natomiast był on na parkingu policyjnym z powodem "Pojazd porzucony". Nie sądzę, żeby mój samochód naruszał jakikolwiek punkt taryfikatora, ponieważ stał on zaparkowany równo pomiędzy liniami oraz był w ponad 95% naprawiony. Proszę o wyjaśnienie sytuacji. 
Dowody:  
mta-screen_2022-08-29_07-28-21.png.5380c81527a4b4efd2f2258c99fe4fb5.png

Cytat

Nie sądzę, żeby mój samochód naruszał jakikolwiek punkt taryfikatora, ponieważ stał on zaparkowany równo pomiędzy liniami oraz był w ponad 95% naprawiony.

Podczas wspólnego patrolu na służbie SARA otrzymywaliśmy zgłoszenia 112. Jednym z takich zgłoszeń było wezwanie do twojego auta, zaraz po przyjeździe założyłem blokadę na koło więc nie ma możliwości aby stało gdzie indziej, co widaćna załączonym obrazie. Co stanu techniczne zgada się pojazd był naprawiony lecz miejsce jego pozostawienia nie było prawidłowe.

Cytat

§4.2 Kierujący ma prawo jedynie do parkowania w wyznaczonych do tego miejscach, bądź w stylu amerykańskim/polskim do 30 minut. W innych przypadkach może on zostać zabrany na parking policyjny zgodnie z Taryfikator SA Road Assistance.

Tyle ode mnie teraz kolej oskarżonego kolegi.

mta-screen_2022-08-28_23-36-27.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.