Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracz FLgamingZHL

Stivek<3
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 26728
Login: Stivek<3
Nick oskarżonego: FLgamingZHL
Powód skargi: Niepełna tranzakcja 
Data zdarzenia: 28.08.2022 godziny wieczorne
Dowody: W logach jest kupno auta pewnie itd 
Opis sytuacji: A więc wyglądało to tak podbiłem do FLgamingZHL z kupnem auta Comet GT bez nitro abz mzn baku 
Zaproponowałem mu 710k za to auto okazuje sie ze jest warte 550k po ocenie innych użytkowników auty (chyba nie ma 4x4 a powinno być) według mnie podchodzi to pod rozdawanie majątku wnosze o odmienienie sie ponieważ pisałem juz 20min po tranzakcji. Informuje o takim zajsciu ponieważ wygląda to jak kupienie auta + psc 
Prosił bym o wyrozumiałość z drugiej strony i administracji sprawdzającą tą prośbę. Myślałem ze auto jest tyle wartę ale sie przeliczyłem nie grałem ponad 4miesiące .

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.267f1fecd15b270dc2bd29c95c4cd957.png

• Super 1
  • Haha 2

No tak zacznijmy od tego ze auto kupiłem pare miesięcy temu za jakoś 730k, jeżeli chodzi o ten śmieszny zarzut z psc to nic takiego miejsca nie miało. Sam  myślałem, że comet jest tyle wart ponieważ  osoba od której kupiłem owe auto uważało cenę za zgodną a ja się niezbyt znam na autach  i kupiłem bo ładne.

po kupnie auta jeździłem nim trochę i przestałem grać. Od niedawna zacząłem grac na nowo i chciałem sprzedać auto za podobną cenę jaką kupiłem a dokładnie te 20k mniej. jeżeli  chodzi o tym ze niby miało być 4x4 to od początku mówiłem ze go nie było tak samo jak mzn. Gdy ten ziomek pisał o odmiane pół godziny po transakcji mialem od razu kupywać autko a dokładniej schaftera i napisałem ze narazie nie mam jak sie odmienić. Jeżeli chodzi o odmianę aktualnie dla mnie o n nie byłem o ponieważ pieniądze mam. I taka mala poprawka bo pisałem ze comet nie posiadać mzn baku nitra aba i rejki której nie napisałeś.

Eloo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.