Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Willa

Macioo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dnia 23 sierpnia kupiłem wille, która była opłacona do dnia 28 sierpnia. Dzisiaj mamy 25 dzień sierpnia a willa juz należy do kogoś innego. Wczoraj grałem i wszystko było normalnie zarówno willa była dalej moja i wszystko grało. Chciałbym chociaż odzyskać pieniądze za które ją kupiłem gdyż poprostu mi ich szkoda. Niestety poza zdjęciem samej willi z samochodami moimi i mojego kolegi z którym dzieliłem wille nie mam nic więcej.
Prosze o pomoc w wyjaśnieniu problemu. Z góry Dziękuję.

@Macioo o jakiej posiadłości mówisz? 

Domek ID 628 2022-08-16 22:09:27 przedłużyłeś z terminu 2022-08-24 22:09:14 do 2022-08-31 22:09:14 i z tego co widzę to nadal jesteś jego właścicielem.

Wcześniej przedłużałeś jeszcze domek ID 604 2022-07-31 15:43:40 z terminu 2022-08-01 15:43:30 do 2022-08-08 15:43:30. Tego już nie posiadasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.