Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z serwerem

Elsone

Rekomendowane odpowiedzi

Grałem sobie normalnie zbierałem śmieci ponad 2 godziny i nagle pojawiło się takie coś *ss po czym wywaliło mnie z serwera nie miałem problemu z internetem bo stronę serwera też wywaliło a wszystkie inne mi działały. Chciałbym żeby te zarobione pieniądze zostały mi oddane 

image.thumb.png.ecf06f0249eeb432686ea9524322d557.png

Dnia 13.12.2020 o 15:49, WhiteTiger napisał:

Z tego co wiem, VC został wyłączony. I moim 

Zdaniem już lagow nie ma.

5 grudnia z tego co pamiętam Voicechat jeszcze był, co nie zmienia faktu, że nie było w tamtym czasie żadnej przerwy technicznej i pomimo lagów na serwerze dało się grać. Czyli winowajcą musi być twoje łącze

No chyba raczej nie mam łącze światłowodowe i nic innego mi nie wywaliło oprócz połączenia z waszym serwerem cały są problemy z lagami daje wam ss na dowód ludzie też piszą że stracili hajs prez te lagi. I jak po mimo lagów da się grać ? No jak skoro im większe lagi to tym bardziej rośnie prawdopodobieństwo że nas wywali za zbyt długi czas odpowiedzi serwera więc nie wiem jakim cudem tak mówisz że lagi nie mają nic do wywalania bo popełniasz duży błąd.

image.png.1d7a6b5642eee26f137f4d727852d9e4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.