Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project NEWS - San Andreas "Green Heart" Bike Race 2022

Gofrownica

Rekomendowane odpowiedzi

naglowekartykul.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Trainee @Gofrownica.ZHL z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przychodzę do Was z artykułem, który ma na celu zareklamować wam już 20 edycję naszego lokalnego, corocznego wyścigu rowerowego San Andreas "Green Heart" Bike Race.

VDgjwdI.png

Już w ten weekend odbędzie się 20 edycja San Andreas "Green Heart" Bike Race! Wyścig ten organizowany jest co roku na terenie całego San Andreas już od 20 lat! Pierwszy raz wyścig ten odbył się w 2002 roku i odbywał się wokół całego Las Venturas! Był to wyścig kolarski. Tegoroczna edycja odbywać się będzie na terenie MOUNT CHILIAD. W tym roku wyjątkowo zawody będą podzielone na 2 kategorię oraz będą odbywały się przez dwa dni!

Podczas pierwszego dnia zawody będą zaczynały się u samych nóg Mount Chiliad. Celem zawodników będzie wjazd na sam szczyt góry, co będzie dla nich nie lada wyzwaniem. Na torze zawodnicy będą musieli sami podjąć decyzję, którą trasą chcą jechać. Od samego startu wita ich rozwidlenie dróg. Jedna z nich jest szybsza, lecz bardziej niebezpieczna. Druga jest dłuższa, lecz prostsza. Poza licznymi ostrymi zakrętami i wąskimi przejazdami czekają również kolejne rozwidlenia dróg. Po dotarciu na szczyt zawodnicy mogą skorzystać z przygotowanego tam przez wolontariuszy bufetu. Po przyjeździe na szczyt ostatniego zawodnika zostaje włączony 20-minutowy licznik odliczający czas do kolejnego etapu wyścigu, czyli zjazdu na sam dół góry. Komu uda się wygrać ten ciężki, a zarazem emocjonujący wyścig? Przekonamy się o tym już w tę sobotę!

4.png

2.png

6.png

Postanowiłem również przeprowadzić wywiad z organizatorem wyścigu.
XGwBbve.png
Gzqqb1L.png
R: Redaktor | O: Organizator

R: Witam, z tej strony Trainee Gofrownica.ZHL z Redakcji Prasowej Project News. Czy mógłby Pan powiedzieć kilka słów na temat San Andreas "Green Heart" Bike Race?
O: Cześć, nazywam się Brayden Garcia. Od 20 lat wraz z moim zespołem organizujemy coroczne wyścigi na terenie całego San Andreas. Co roku wybieramy nowe miejsce wyścigu oraz staramy się zróżnicować rodzaj wyścigu. Mam tu na myśli to, że czasem są to wyścigi kolarskie, czasem four-cross, MTB itp. Ogólnie rzecz biorąc, co roku, staramy się organizować inny rodzaj wyścigu rowerowego.

R: Rozumiem, w takim razie, jaka formuła wyścigu będzie w tym roku? Jak Wam idą przygotowania?
O: W tym roku wyścigi będą wyjątkowo odbywać się przez 2 dni w formule downhill, lecz z tym wyjątkiem, że zawodnicy sami będą musieli wjechać na szczyt. Nie tylko z niego zjechać. A co do przygotowań, wszystko mamy dopięte już na ostatni guzik. Zostało nam, aby czekać do soboty i wystartować z pierwszym dniem wyścigu! Drugiego dnia natomiast formuła wyścigu będzie trochę inna, lecz podobna.
XGwBbve.png
(Dalsza część wywiadu niżej)
XGwBbve.png
VDgjwdI.png

Drugi dzień zawodów nadal będzie odbywał się na terenie Mount Chiliad, lecz tym razem nie będzie to wjazd i zjazd na górę, lecz przeprawa przez przygotowany tam tor, na którym zawodników czekają wąskie przejazdy, strome zjazdy oraz OGROMNA rampa, na której będą mieli okazje wykazać się różnymi sztuczkami. Jednak podczas tego dnia każdy z zawodników będzie startował osobno. Tor został wybudowany przez zespół Pana Braydena specjalnie na potrzeby zawodów, lecz zostanie on tam na stałe i będzie przeznaczony do użytku publicznego. Nie zalecamy jednak korzystania z tego toru bez odpowiedniego sprzętu oraz doświadczenia, ponieważ jest on przeznaczony dla osób z dużym doświadczeniem.

1.png

3.png

5.png
XGwBbve.png
Przejdźmy teraz, do dalszej części wywiadu.
XGwBbve.png
Gzqqb1L.png

R: Redaktor | O: Organizator

R: Dobrze, więc co mógłby mi Pan powiedzieć o drugim dniu zawodów?
O: Podczas drugiego dnia, zawodnicy będą musieli pokonać przygotowany przez nas tor. Przejazd zaczyna się bardzo stromym zjazdem, a kończy wyskokiem z rampy. Dalej zawodnicy mają już spokojną drogę, zjeżdżają oznaczoną drogą, przejeżdżają przez jaskinie i wracają na sam dół góry, gdzie czeka na nich bufet oraz ich zespoły.

R: Rozumiem, a co stanie się z torem po zakończeniu zawodów? Z tego, co wiem, budowa go zajęła Wam sporo czasu.
O: Zgadza się, poświęciliśmy sporo czasu, aby wybudować ten tor, dlatego po zawodach zostanie on przeznaczony do publicznego użytku.

R: Świetny pomysł, jestem przekonany, że lokalni mieszkańcy będą zadowoleni z nowych tras oraz atrakcji w okolicy. A ja dziękuje Panu za udzielenie tego krótkiego wywiadu. Życzę powodzenia w organizacji następnych zawodów oraz samych udanych startów w sobotę.
O: Również dziękuję. Do zobaczenia na zawodach!

7.png

(Organizator zawodów, Pan Brayden Garcia)
XGwBbve.png
W tym miejscu pragnę zaprosić Was wszystkich do przyjścia w celu obejrzenia zawodów  San Andreas "Green Heart" Bike Race 2022, które odbędą się w tę sobotę, tzn.  13 sierpnia 2022 r. na terenie Mount Chilliad. Wstęp na strefy widowni jest całkowicie darmowy i zabezpieczony przez organizatorów. Liczę na Waszą obecność!

Harmonogram zawodów znajdziecie pod linkiem:

Spoiler

www.greenheartbikerace/harmonogram.com

Aktualności zawodów znajdziecie pod linkiem:

Spoiler

www.greenheartbikerace/aktualności.com

8eybfgF.png

Artykuł: @Gofrownica.ZHL
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.