Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

📋 Aktualizacja zbiorcza: Wulkanizacja, przeglądy, nowy HUD i więcej

Zebra

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich aktualizacja z wulkanizator m i kontrola stacji pojazdów była po to żeby uratować ekonomie gry Proszę bardzo prawdziwe życie nawet pół roku zwiększenie proszę żeby było raz na 3 miesiące to przeglądy a nie co miesiąc a was mieliście cenę po prostu za przeglądy to jest tylko wyciąganie kasy z graczy przez waszą nie kompetencje serwer może zostać zamknięty nie chcę was urazić ale takie mam zdanie i tak były serwery które upadały ja grałem na innych serwerach i ja to wiem i oglądałem wiele przypadków tego jak serwer upadał jak był źle zarządzany Dziękuję powodzenia życzę miłego dnia

najgorsza aktualizacja w historii serwera

2 godziny temu, GunoTeroPL napisał:

Witam wszystkich aktualizacja z wulkanizator m i kontrola stacji pojazdów była po to żeby uratować ekonomie gry Proszę bardzo prawdziwe życie nawet pół roku zwiększenie proszę żeby było raz na 3 miesiące to przeglądy a nie co miesiąc a was mieliście cenę po prostu za przeglądy to jest tylko wyciąganie kasy z graczy przez waszą nie kompetencje serwer może zostać zamknięty nie chcę was urazić ale takie mam zdanie i tak były serwery które upadały ja grałem na innych serwerach i ja to wiem i oglądałem wiele przypadków tego jak serwer upadał jak był źle zarządzany Dziękuję powodzenia życzę miłego dnia

najgorsza aktualizacja w historii serwera

Najpierw udaj się na lekcje Języka Polskiego, coby nauczyć się poprawnie składać zdania i pisać z sensem, dopiero potem kogoś pouczaj. 

najgorszy wpis w historii serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.