Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z ENB

Patryk337

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, .pawe napisał:

downgrade gta sa do wersji 1.0 jest taki program od tego od na necie zobacz se

Mta pobiera samo downgrade także jest to zbędne. Wystarczy się do informować. Gdyby nie pobierało samo downgrade to by nie działało.

13 minut temu, Patryk337 napisał:

fajnie dowiedziałem się żeby zrobić downgradera potrzeba gta sa wersje z steam a ja jej nie posiadam 😄

Nie musisz nic posiadać mta samo już to instaluje. Dużo osób jest po prostu nie doinformowanych jak np w typ wypadku że gta sa najlepiej chodzi na 30fps i w przypadku 60 często widać że niektórzy jak jadą to są wbici w ziemię.

2 godziny temu, Patryk337 napisał:

to nie wiem już co robić żeby te enb działało

i w jaki sposób niby mta pobiera downgrade samo XD przecież to trzeba program do tego jak chcesz np. z wersji 1.1 do 1.0

Mta samo w sobie ma downgrade ponieważ mta chodzi tylko na wersji 1.0 i instalka podmienia ci odpowiedni exe czyli hoodluma. Wystarczy się doinformować. Możesz odinstalować mta usunąć exe i zobaczysz że gdy zainstalujesz mta to pojawi się exe wersji 1.0 gry

Patryk sluchaj tez mialem ten problem, bawilem sie z tym przez okragly tydzien pisalem do zebry, sky i innych osob. Kazali mi zrobic tego downgrade i pobawic sie jakimis innymi wersjami mta czy cos takiego. Robilem to wszystko co kazali i tak naprawde uja mi to pomoglo. Nie wiem jak to dziala ale jedyna opcja bylo zrobienie formata kompa. Po zrobieniu formata pobralem od razu cracka gta sa i mta + do tego jakies pierwsze lepsze enb. Okazalo sei ze format pomogl i enb smigalo jak talala. A no i przez enb dostalem perma wiec PDW chlopaki nie uzywajcie enb bo skocnzycie jak ja i dawid. Kiedys do ciebie wroce patryk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.