Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na MasnySzakul

RS_oskarbagi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: oskarbagi
Nick pracownika/ów: @MasnySzakul
Powód skargi: Celowe wrzucenie mojego motoru do wody/odwalanie na służbie
Opis oraz data zdarzenia: Jechałem na motorze lecz sie wywaliłem na nim i umarłem, zrespiłem się na fort carson i biegłem do niego, patrzyłem na mapie, że jedzie medyk i ewidetnie sie zatrzymał na chwile przy moim pojezdzie, pewnie wjechał w niego i sam się wywrócił, iż sam był na motorze. Wszystko na nagraniach plus przyznanie się do zaistniałego wydarzenia.
Dowody w postaci ss'ów lub logów: 

[2022-08-15 23:13:28] [Output] : << [175] MasnySzakul: no jechalem ale nie wiem czy to ja
[2022-08-15 23:16:08] [Output] : << [175] MasnySzakul: bo rzeczywiscie jechalem wtedy i nawet zwrocielm uwage ze cos leci do wody, natomiast

Nagranie:https://imgur.com/a/r9EezvK 

• Haha 7

Dobry wieczór,

przedstawię teraz jak sytuacja miała się z mojej strony. Mianowicie, około godziny 23:00 wyruszyłem na patrol spod szpitala w Las Venturas. Udałem się na autostradę do San Fierro, tą samą, na której ty wywróciłeś się na swoim motocyklu. Jadąc koło miejsca twojego wypadku, rzeczywiście na ekranie pojawił mi się przeskakujący pojazd, ale uznałem to za "bug" związany z desynchronizacją serwera. Z mojej perspektywy, w żadnym momencie nie zetknąłem się z twoim motocyklem. Zatrzymałem się tam tylko, dlatego, ponieważ chciałem zorientować się czy to błąd, czy rzeczywiście owy pojazd leży obok tego mostu. Żadnego motocykla tam nie było, więc zignorowałem i odjechałem. Z ciekawości zajrzałem na nagranie od ciebie, z którego tak jak myślałem, nic nie wynika. Piszesz w skardze, że przyznałem się do czynu, z których słów to wywnioskowałeś? Bo chyba nie z "bo rzeczywiscie jechalem wtedy". Napisałem Ci, iż przejeżdżałem wtedy tamtędy i rzucił się w moje oczy spadający motocykl. Podstawą twojej skargi są tylko i wyłącznie twoje domysły, bazujące na konwersacji ze mną, w której przyznałem, że tamtędy jechałem i nagranie, z którego można tylko zobaczyć zielonego blipa zatrzymującego się w miejscu, gdzie upadłeś.

Tak czy inaczej, pozdrawiam, życzę miłej nocy i z niecierpliwością czekam na decyzję zarządu!

• Super 4

Nigdzie nie napisałem, że przyznajesz sie do winy, że wrzuciłeś mój motor do wody, tylko, że to ty akurat jechałeś i się zatrzymałeś tam. A ten nieznaczący wg, ciebie zielony blip na mapie to przypominam, że przedstawia ciebie, na nagraniu dokładnie widać mały kwadracik (mój motor) i zielony blip (Ty) i akurat jak przejezdzałeś to ten kwadracik wpadł do wody, a ty sie zatrzymałeś przy nim na chwile, motor sam by nie wpadł do wody. Pozdrawiam

• Super 1
  • Haha 1

Teleportacja Twojego motoru, akurat wtedy kiedy przejeżdżał obok niego pracownik wynika z desynchronizacji. Motor zbugował się po Twojej wywrotce na nim, a gdy MasnySzakul podjechał do niego ten "odwiesił się".  Skargę uważam za odrzuconą.

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.