Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad ze zwycięzcami gali Blood Fight

Kacp3r

Rekomendowane odpowiedzi

QBD11jZ_d.webpnaTqDnE.png.b01f3ef1f63703677ada035b57b41512.png 

Witam Was moi mili czytelnicy. Jestem Trainee @Kacp3rz Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam wywiad, ze zwycięzcami VI edycji gali walk Blood Fight  @HymelJadwiga, @DR1FT3R.ZHL, @Banan99. Odpowiedzieli mi oni na pytania związane z galą Blood Fight. Zapraszam do lektury.Gzqqb1L.png.d838da2367af7c616c13a3b1f321c0e0.png

R: @Kacp3r | H: @HymelJadwiga | D:@DR1FT3R.ZHL | B:  @Banan99  XGwBbve.png.a32228f895a56d93d2ac6024dcba4ad9.png.88a61ce7de5ff58315460d645dda3d47.png
R: Witajcie. Jestem Trainee Kacp3r z Redakcji Prasowej Project News. Czy mogę wam zadać kilka pytań na temat wczorajszej gali walk Blood Fight?
H: Oczywiście, że tak! pytaj, o co chcesz.
D: Jasne!

B: Witam jak najbardziej. Z chęcią odpowiem.

R: Super. Na początku może się przedstawicie naszym czytelnikom.
H: Hejka, jestem Hymel, mieszkam na dolnym śląsku, interesuje się graniem w gry, sklejaniem modeli oraz muzyką.
D: Siema, jestem DR1FT3R, dawniej na serwerze, znany pod nickiem OliwkaBrazil lub DR1FT3R.(JUPIK).
B: Jestem 23-letnim graczem tego wspaniałego serwera. Prowadzę frakcję SATC i pełnię funkcję administratora na naszym serwerze. Poza serwerem zainteresowania to motoryzacja, dobry film i 1 z 10.

R: Jak długo trwały przygotowania do walk z waszymi przeciwnikami?
H: Przygotowania trwały kilka dni, w tym czasie dużo piłem oraz spałem. 
D: Nie ćwiczyłem, byłem zajęty szkoleniem się na egzamin we frakcji, lecz czasem były sparingi z moim trenerem @PerapaZHL.
B: Przygotowania trwały tak naprawdę koło roku. Jednak że wcześniej mój szanowny oponent nie przyjmował moich propozycji co do walki w oktagonie. Po cichu więc trenowałem i ćwiczyłem, co finalnie dało znaczną przewagę nad moim rywalem.

R: Jakie było wasze nastawienie przed walką?
H: Byłem pewny swojej wygranej w przeciwieństwie do mojego oponenta.
D: No wejść, zrobić swoje, by nie rozczarować widowni i osób, które postawiły na mnie swoje pieniądze. 
B: Myślałem tylko o zwycięstwie. Od długiego czasu kłóciliśmy się z Tubasem o to, kto jest lepszy, kto robi więcej i lepiej na wielu płaszczyznach, na jakich mieliśmy okazję coś razem robić.

R: Jakie mieliście wrażenia po walce?
H: Byłem bardzo szczęśliwy, coś niesamowitego! Po wyjściu z oktagonu porozmawiałem z moim przeciwnikiem i zbiliśmy piątkę.
D: Po 1 walce byłem szczęśliwy, że dałem sobie radę. Przez jakiś czas było bardzo ciężko, przeciwnik mnie strasznie obijał, lecz wyszedłem z presji i paroma low kickami wygrałem walkę, lecz 3 walka nie poszła po mojej myśli, przeciwnik miał dużo mocniejsze walory fizyczne, bardzo mocno obrywałem na brzuch, lecz starałem się walczyć do końca. No a 4 walka była wygraną. Skomponowałem się za 1 razem, gdzie walka została przerwana i przez błąd przeciwnika powtórzona. Przeciwnik strasznie dużo biegał i na samym końcu potknąłem się, a przeciwnik się zaczął kopać, niestety 4 miejsce zająłem, ale jak na swój debiut poszło mi bardzo dobrze, następnym razem postaram się wejść do TOP 3
B: No cóż... nie wierzyłem, że się to udało I poczułem wielką ulgę i słodki smak tryumfu.

R: Zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Czy chcielibyście kogoś pozdrowić?
H: 
Tak, pragnę pozdrowić moich dwóch przeciwników, @alfred i @czeslawmuwi. Pozdrawiam również całą frakcję SAFD oraz organizacje NieTykalni!
D: Tak, chciałem pozdrowić najlepszą widownie na gali, tych, którzy na mnie postawili swoje $ i tych, którzy we mnie wierzyli. Dziękuję mojemu trenerowi, czyli @PerapaZHL. @YourMomZHL za wsparcie psychiczne i całej organizacji ZHL. 
B: Jak najbardziej, chciałbym pozdrowić moją siostrę Gagę, całą frakcję SATC I administrację. Szczególnie chciałbym pozdrowić @WhiteTiger*nt, który śmiał stoczyć walkę z moją siostrą. Mam nadzieję, że włodarze gali dadzą mi szansę I to właśnie on będzie moim kolejnym rywalem. Szykuj się biały tygrysku na srogi łomot!

R: Dołączam się do waszych pozdrowień. Dziękuję wam za udzielenie mi wywiadu. Do widzenia.

k1AwIr0_d_webp_webp.2510e63569f2b8f736ea4b4f70ddc736

yCoMiXy_d_webp.a456348dd4c55faa631ab2a1b6d75d42

ioAB3aW_d_webp.162d0d75e1fe5c650417933c98314e5e

UntrN4T_d_webp.b62422ea986e0ba22c1e30d78e42073a

ORYWoT2_d_webp.a7811ba1d789dff61b9f5024acdbc9b5

8eybfgF.png.cc65b3be6b1d77edf19e4e32bfb29e57.png

Autor: Trainee @Kacp3r
Grafiki: Senior Graphic Desinger @Aiishan
Korekta: Empl.Supervisor @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.