Skocz do zawarto艣ci
Aby otrzyma膰 pe艂ny dost臋p do forum zarejestruj si臋, a nast臋pnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Reiji_Sakamaki

Neesqus

Rekomendowane odpowiedzi

fs2DHFJ.png
naTqDnE.png

Witam Was, z tej strony聽Junior聽Pressman聽@Neesqus聽Redakcji Prasowej聽Project News.
Dzi艣 postanowi艂em przeprowadzi膰 wywiad z @Reiji_Sakamaki, czyli moderatorem聽oraz obecnym liderem frakcji SAFD.
Zapraszam do lektury i pozostawienia komentarza.
Gzqqb1L.png

J聽- Junior聽Pressman聽@Neesqus聽|聽R - @Reiji_Sakamaki

J: Witam, z tej strony Junior Pressman Neesqus z redakcji prasowej Project News! Czy mog臋 zada膰 Ci par臋 pyta艅?
R:聽Witaj, oczywi艣cie, 偶e to mo偶esz zrobi膰, odpowiem z przyjemno艣ci膮 na Twoje pytania, tym bardziej 偶e ju偶 raz odpowiada艂em.

J: Super. Na wst臋pie chcia艂bym, 偶eby艣 przedstawi艂 si臋 naszym czytelnikom.
R:聽Szczerze nie musia艂bym si臋 przedstawia膰 ze wzgl臋du na to, i偶 jestem jedn膮 ze specyficznych os贸b w gronie serwera, lecz nie przed艂u偶aj膮c. odpowiadam Tobie.聽Witam, z tej strony Karol, kt贸ry kryje si臋 pod nickiem ReijiSakamaki. Od prawie dw贸ch lat przesiaduj臋 na obecnym serwerze i pomagam w wykonywaniu modeli oraz moderowaniu. Oczywi艣cie tak偶e zajmuje si臋 swoj膮 frakcj膮 San Andreas Fire Department r贸wno od do艂膮czenia na serwer.

zlbE3mF.gif

J: Dobrze, opowiesz nam, co robisz na co dzie艅, co studiujesz lub co robisz w 偶yciu oraz jakie s膮 twoje pasje?
R:聽Na co dzie艅 zajmuje si臋 przesiadywaniem przy komputerze i prac膮 razem z gr膮. Oczywi艣cie w dni pracuj膮ce musz臋 wyj艣膰 z domu i pracowa膰 przy doradzaniu Klientowi. Studiowa膰 nic nie studiuje i nie zamierzam, szkoda traci膰 na to swojego cennego czasu. Pasji u mnie jest ma艂o, jestem na co dzie艅 nudn膮 osob膮, kt贸ra interesuje si臋 tworzeniem modeli 3D, ogl膮daniem anime oraz szkicowaniem, do kt贸rego wracam po d艂ugiej przerwie. Nic specjalnego, jestem,聽jak wspomina艂em strasznie nudn膮 osob膮.

J: Brzmi 艣wietnie. Przejd藕my teraz do 艣wiata wirtualnego, grasz w inne gry ni偶 MTA?
R:聽Oczywi艣cie, w wolnych chwilach pr贸buj臋 swoich si艂 w osu!, w kt贸re gram z przerwami od 2016 roku. Nast臋pn膮 gr膮, w kt贸rej si臋 odpr臋偶am, jest Apex Legends, w kt贸re nie jestem najlepszy, ale utrzymuj臋 poziom golda/platyny. Pr贸cz tych gier znajd膮 si臋 poboczne, w kt贸re gram razem z ekip膮, Dying Light, Among czy te偶 inne tytu艂y. Znajdzie si臋 jeszcze gra przegl膮darkowa, kt贸r膮 mog膮 kojarzy膰 starsi gracze, a s膮 to oczywi艣cie Plemiona.

J: Czy grasz jeszcze na jaki艣 serwerach opr贸cz ProjectRPG?
R:聽Nie, nie przesiaduje na 偶adnych serwerach MTA. Jest to dla mnie strata czasu, kt贸rego tak czy siak, aktualnie聽nie mam za du偶o.

J: Okej, w takim razie powiedz nam, jak si臋 zacz臋艂a Twoja przygoda z ProjectRPG.
R:聽Moja przygoda na ProjectRPG zacz臋艂a si臋 dnia 25 listopada 2020 roku, kiedy to WujekEddy i Wesley zaprosili mnie do gry i opieki nad frakcj膮 SAFD. Wtedy mia艂em przerw臋 od MTA do艣膰 d艂ug膮, bo wykonywa艂em tylko modele na zam贸wienie, przez co te偶 przyszed艂em lekko zniesmaczony. Po paru dniach jednak za klimatyzowa艂em si臋 na dobre, bo przesiaduje na serwerze do dzi艣.

J: Podzieli艂by艣 si臋 informacj膮, ile na ten moment posiadasz godzin na serwerze, oraz ile wynosi Tw贸j maj膮tek na serwerze?
R:聽Aktualnie posiadam 1271 godziny, co do maj膮tku ci臋偶ko mi stwierdzi膰, poniewa偶 mam got贸wk臋 oraz pojazdy. W got贸wce jest to 1 milion, a pojazdy, jakie posiadam to Infernus 7ns, w kt贸rym brakuje bzdet贸w oraz Slamvan 1ns, w kt贸rym tak偶e brakuje bzdet贸w. Czytaj膮cy, kt贸rzy si臋 znaj膮 na cenach, mog膮 sobie obliczy膰.

J: Nie 偶a艂ujesz ani jednej przegranej godziny na serwerze?
R:聽Aktualnie nie mam czego 偶a艂owa膰, tym bardziej 偶e gram z bardzo fajn膮 paczk膮, z kt贸r膮 si臋 chc臋 spotka膰 i w cz臋艣ci udaj臋 mi si臋 to.

J: Opisa艂by艣 nam, jak wygl膮da Twoja rozgrywka na serwerze na co dzie艅?
R:聽Szczerze? Przebiega ona r贸偶nie... 艁膮cz臋 obowi膮zki Administracyjne oraz frakcyjne podczas rozgrywki, cho膰 przewa偶nie jestem w 3ds'ie, w kt贸rym pracuj臋 nad modelami na serwer. Taki niestety 偶ywot osoby bardziej nazwijmy to technicznej.

J: Dobrze. Wiadomo nam, 偶e obecnie nie nale偶ysz do 偶adnej organizacji, ale jeste艣 na stopniu Fire Chief w SAFD, czyli jeste艣 na szczycie zarz膮du. Opowiesz nam swoj膮 histori臋 z SAFD?
R:聽Tak jak wspomnia艂e艣, nie nale偶臋 od samego pocz膮tku rozgrywki do 偶adnej organizacji. Je偶eli chodzi o moj膮 histori臋 z SAFD, jest ona d艂uga i ci臋偶ka. Tak jak wy偶ej wspomina艂em, zaczyna艂em od zaproszenia - mia艂em pom贸c w ogarni臋ciu frakcji. Znajdowa艂em si臋 wtedy na stopniu Assistant Of Deputy Chief i by艂em na nim oko艂o 2 miesi膮ce, potem wskoczy艂em na miejsce Wesleya, czyli Deputy Chief jako V-Lider frakcji. Przez tamten czas ogarnia艂em przez wi臋kszo艣膰 czasu j膮 sam ze wzgl臋du na to, 偶e聽WujekEddy wyje偶d偶a艂 i od poniedzia艂ku do pi膮tku go nie by艂o, bo mia艂 szkolenia. Po kr贸tkim czasie zrezygnowa艂 z Lidera, przez co w trybie szybkim przej膮艂em stanowisko Lidera Frakcji. Do dzisiaj obejmuje stanowisko Lidera, od przysz艂o p贸艂tora roku.

jidgBFe.png

J: Jeste艣 r贸wnie偶 moderatorem na serwerze czy jeste艣 w stanie powiedzie膰, jak si臋 dosta艂e艣 i co Ci臋 zach臋ci艂o do tego?
R:聽Zach臋ci艂o mnie to, 偶e wykonywa艂em wtedy modele dla serwera, przez co chcia艂em to po艂膮czy膰. R贸wnie偶 brakowa艂o mi uprawnie艅 we frakcji, chc膮c nie chc膮c 艂atwiej si臋 j膮 prowadzi, maj膮c status cz艂onka Administracji. Jak si臋 dosta艂em - z tym pytaniem trzeba si臋 uda膰 do Administracji RCON, cho膰 pewnie by艂o to te偶 spowodowane w jakim艣 procencie przez to, 偶e pomaga艂em w modelach na serwerze.

J: Wspaniale. Czy my艣la艂e艣, 偶eby zako艅czy膰 to wszystko i odej艣膰 z serwera?
R:聽Mia艂em takie trzy sytuacje, pierwsza z nich by艂a bardziej prywatna, odechcia艂o mi si臋 偶ycia i jedyne co chcia艂em zrobi膰 to si臋 zabi膰, dlatego chcia艂em odej艣膰, lecz przyszli z pomoc膮 RCON, kt贸rzy podnie艣li mnie na duchu do艣膰 sporo. Nast臋pne sytuacje obejmowa艂y odej艣cia wa偶nych dla mnie os贸b we frakcji. Wi臋kszo艣膰 zapyta, co ma frakcja i odej艣cie kogo艣 do serwera - w g艂贸wnej mierze to, co mnie trzyma na serwerze to frakcja oraz modelerka. Po odej艣ciu michasia oraz okty mia艂em takie momenty, czy nie sko艅czy膰 i nie odej艣膰 na emerytur臋.

J: Zbli偶amy si臋 do ko艅ca wywiadu. Czy chcia艂aby艣 kogo艣 pozdrowi膰? To tw贸j czas.
R:聽Oczywi艣cie chcia艂bym pozdrowi膰 moj膮 ca艂膮 frakcj臋, ekip臋,聽z kt贸r膮 przesiaduj臋, Administracj臋 serwera oraz pewn膮 osob臋, kt贸ra otworzy艂a mi oczy, ta osoba b臋dzie wiedzie膰, 偶e to o niej.

J: Do艂膮czam si臋 do pozdrowie艅. Dzi臋kuj臋 za udzielenie mi wywiadu. 呕ycz臋 Ci powodzenia w 偶yciu, jak i na serwerze. Do widzenia.
R:聽R贸wnie偶 dzi臋kuj臋 za mo偶liwo艣膰 wypowiedzenia si臋, 偶ycz臋 tak偶e powodzenia w 偶yciu oraz na serwerze. Yo!
XGwBbve.png
Dzi臋kuj臋 Wam za czas po艣wi臋cony na przeczytanie tego wywiadu. Reiji_Sakamaki mimo tylu obowi膮zk贸w na serwerze da艂 rad臋 odpowiedzie膰 mi na par臋 pyta艅.聽
Serdecznie mu dzi臋kuj臋. 呕ycz臋 te偶聽du偶o zdrowia i spe艂nienia marze艅 oraz powodzenia na serwerze!

8eybfgF.png聽聽

Autor: Junior Pressman @Neesqus
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan

Autoryzacja:聽Employee Manager @xHamster

聽

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zosta艂o zablokowane.

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy 聽聽0 u偶ytkownik贸w

Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.

脳
脳
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, 偶e odwiedzi艂e艣/a艣 nasz膮 stron臋 jeste艣my zmuszeni poinformowa膰 Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie si臋 z tym linkiem: Polityka prywatno艣ci. Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.