Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Reiji_Sakamaki

Neesqus

Rekomendowane odpowiedzi

fs2DHFJ.png
naTqDnE.png

Witam Was, z tej strony Junior Pressman @Neesqus Redakcji Prasowej Project News.
Dziś postanowiłem przeprowadzić wywiad z @Reiji_Sakamaki, czyli moderatorem oraz obecnym liderem frakcji SAFD.
Zapraszam do lektury i pozostawienia komentarza.
Gzqqb1L.png

J - Junior Pressman @Neesqus | R - @Reiji_Sakamaki

J: Witam, z tej strony Junior Pressman Neesqus z redakcji prasowej Project News! Czy mogę zadać Ci parę pytań?
R: Witaj, oczywiście, że to możesz zrobić, odpowiem z przyjemnością na Twoje pytania, tym bardziej że już raz odpowiadałem.

J: Super. Na wstępie chciałbym, żebyś przedstawił się naszym czytelnikom.
R: Szczerze nie musiałbym się przedstawiać ze względu na to, iż jestem jedną ze specyficznych osób w gronie serwera, lecz nie przedłużając. odpowiadam Tobie. Witam, z tej strony Karol, który kryje się pod nickiem ReijiSakamaki. Od prawie dwóch lat przesiaduję na obecnym serwerze i pomagam w wykonywaniu modeli oraz moderowaniu. Oczywiście także zajmuje się swoją frakcją San Andreas Fire Department równo od dołączenia na serwer.

zlbE3mF.gif

J: Dobrze, opowiesz nam, co robisz na co dzień, co studiujesz lub co robisz w życiu oraz jakie są twoje pasje?
R: Na co dzień zajmuje się przesiadywaniem przy komputerze i pracą razem z grą. Oczywiście w dni pracujące muszę wyjść z domu i pracować przy doradzaniu Klientowi. Studiować nic nie studiuje i nie zamierzam, szkoda tracić na to swojego cennego czasu. Pasji u mnie jest mało, jestem na co dzień nudną osobą, która interesuje się tworzeniem modeli 3D, oglądaniem anime oraz szkicowaniem, do którego wracam po długiej przerwie. Nic specjalnego, jestem, jak wspominałem strasznie nudną osobą.

J: Brzmi świetnie. Przejdźmy teraz do świata wirtualnego, grasz w inne gry niż MTA?
R: Oczywiście, w wolnych chwilach próbuję swoich sił w osu!, w które gram z przerwami od 2016 roku. Następną grą, w której się odprężam, jest Apex Legends, w które nie jestem najlepszy, ale utrzymuję poziom golda/platyny. Prócz tych gier znajdą się poboczne, w które gram razem z ekipą, Dying Light, Among czy też inne tytuły. Znajdzie się jeszcze gra przeglądarkowa, którą mogą kojarzyć starsi gracze, a są to oczywiście Plemiona.

J: Czy grasz jeszcze na jakiś serwerach oprócz ProjectRPG?
R: Nie, nie przesiaduje na żadnych serwerach MTA. Jest to dla mnie strata czasu, którego tak czy siak, aktualnie nie mam za dużo.

J: Okej, w takim razie powiedz nam, jak się zaczęła Twoja przygoda z ProjectRPG.
R: Moja przygoda na ProjectRPG zaczęła się dnia 25 listopada 2020 roku, kiedy to WujekEddy i Wesley zaprosili mnie do gry i opieki nad frakcją SAFD. Wtedy miałem przerwę od MTA dość długą, bo wykonywałem tylko modele na zamówienie, przez co też przyszedłem lekko zniesmaczony. Po paru dniach jednak za klimatyzowałem się na dobre, bo przesiaduje na serwerze do dziś.

J: Podzieliłbyś się informacją, ile na ten moment posiadasz godzin na serwerze, oraz ile wynosi Twój majątek na serwerze?
R: Aktualnie posiadam 1271 godziny, co do majątku ciężko mi stwierdzić, ponieważ mam gotówkę oraz pojazdy. W gotówce jest to 1 milion, a pojazdy, jakie posiadam to Infernus 7ns, w którym brakuje bzdetów oraz Slamvan 1ns, w którym także brakuje bzdetów. Czytający, którzy się znają na cenach, mogą sobie obliczyć.

J: Nie żałujesz ani jednej przegranej godziny na serwerze?
R: Aktualnie nie mam czego żałować, tym bardziej że gram z bardzo fajną paczką, z którą się chcę spotkać i w części udaję mi się to.

J: Opisałbyś nam, jak wygląda Twoja rozgrywka na serwerze na co dzień?
R: Szczerze? Przebiega ona różnie... Łączę obowiązki Administracyjne oraz frakcyjne podczas rozgrywki, choć przeważnie jestem w 3ds'ie, w którym pracuję nad modelami na serwer. Taki niestety żywot osoby bardziej nazwijmy to technicznej.

J: Dobrze. Wiadomo nam, że obecnie nie należysz do żadnej organizacji, ale jesteś na stopniu Fire Chief w SAFD, czyli jesteś na szczycie zarządu. Opowiesz nam swoją historię z SAFD?
R: Tak jak wspomniałeś, nie należę od samego początku rozgrywki do żadnej organizacji. Jeżeli chodzi o moją historię z SAFD, jest ona długa i ciężka. Tak jak wyżej wspominałem, zaczynałem od zaproszenia - miałem pomóc w ogarnięciu frakcji. Znajdowałem się wtedy na stopniu Assistant Of Deputy Chief i byłem na nim około 2 miesiące, potem wskoczyłem na miejsce Wesleya, czyli Deputy Chief jako V-Lider frakcji. Przez tamten czas ogarniałem przez większość czasu ją sam ze względu na to, że WujekEddy wyjeżdżał i od poniedziałku do piątku go nie było, bo miał szkolenia. Po krótkim czasie zrezygnował z Lidera, przez co w trybie szybkim przejąłem stanowisko Lidera Frakcji. Do dzisiaj obejmuje stanowisko Lidera, od przyszło półtora roku.

jidgBFe.png

J: Jesteś również moderatorem na serwerze czy jesteś w stanie powiedzieć, jak się dostałeś i co Cię zachęciło do tego?
R: Zachęciło mnie to, że wykonywałem wtedy modele dla serwera, przez co chciałem to połączyć. Również brakowało mi uprawnień we frakcji, chcąc nie chcąc łatwiej się ją prowadzi, mając status członka Administracji. Jak się dostałem - z tym pytaniem trzeba się udać do Administracji RCON, choć pewnie było to też spowodowane w jakimś procencie przez to, że pomagałem w modelach na serwerze.

J: Wspaniale. Czy myślałeś, żeby zakończyć to wszystko i odejść z serwera?
R: Miałem takie trzy sytuacje, pierwsza z nich była bardziej prywatna, odechciało mi się życia i jedyne co chciałem zrobić to się zabić, dlatego chciałem odejść, lecz przyszli z pomocą RCON, którzy podnieśli mnie na duchu dość sporo. Następne sytuacje obejmowały odejścia ważnych dla mnie osób we frakcji. Większość zapyta, co ma frakcja i odejście kogoś do serwera - w głównej mierze to, co mnie trzyma na serwerze to frakcja oraz modelerka. Po odejściu michasia oraz okty miałem takie momenty, czy nie skończyć i nie odejść na emeryturę.

J: Zbliżamy się do końca wywiadu. Czy chciałabyś kogoś pozdrowić? To twój czas.
R: Oczywiście chciałbym pozdrowić moją całą frakcję, ekipę, z którą przesiaduję, Administrację serwera oraz pewną osobę, która otworzyła mi oczy, ta osoba będzie wiedzieć, że to o niej.

J: Dołączam się do pozdrowień. Dziękuję za udzielenie mi wywiadu. Życzę Ci powodzenia w życiu, jak i na serwerze. Do widzenia.
R: Również dziękuję za możliwość wypowiedzenia się, życzę także powodzenia w życiu oraz na serwerze. Yo!
XGwBbve.png
Dziękuję Wam za czas poświęcony na przeczytanie tego wywiadu. Reiji_Sakamaki mimo tylu obowiązków na serwerze dał radę odpowiedzieć mi na parę pytań. 
Serdecznie mu dziękuję. Życzę też dużo zdrowia i spełnienia marzeń oraz powodzenia na serwerze!

8eybfgF.png  

Autor: Junior Pressman @Neesqus
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan

Autoryzacja: Employee Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.