Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Leszenk*nt

Keicam.

Rekomendowane odpowiedzi

LOUJbQy.png
naTqDnE.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Trainee pawelek345 z Redakcji Project News, dziś przeprowadzę wywiad z pracownikiem frakcji San Andreas Transport Corporation, a właściwie jedną z 4 osób z zarządu tej oto frakcji. Nie przedłużając, zapraszam serdecznie na przeczytanie tego oto artykułu. 
Gzqqb1L.png

Jak powyżej zapowiedziałem dziś przeprowadzę artykuł z pracownikiem frakcji Satc Leszek*nt.

R: Redaktor (pawelek345)   L@Leszek*ntXGwBbve.png

R: Witaj, z tej strony Trainee pawelek345 z redakcji Project News, pozwól, że podziękuję ci na początku, że znalazłeś chwilkę czasu dla mnie i dla czytelników tego artykułu. Skoro już znalazłeś dla mnie chwilkę czasu, mam nadzieję, że odpowiesz na pytania, które dziś dla ciebie przygotowałem.
L: Witaj, pewnie zadawaj pytania, a ja chętnie na nie odpowiem.

R: No to na start powiedz, jak się nazywasz, ile masz lat, skąd pochodzisz i do jakiej szkoły chodzisz/chodziłeś?
L: Nazywam się Miłosz mam 17 lat, pochodzę z województwa lubelskiego Oraz chodzę do Technikum o profilu programistycznym.

R: Od kiedy jesteś we frakcji SATC i z jakiego powodu?
L: We frakcji SATC jestem od 10.10.2021, a jestem w niej dlatego, że świetnie znałem mapę oraz od zawsze chciałem wozić ludzi jako TAXI.

R: Pewnie. Rozumiem, a więc przechodzimy do kolejnego pytania. Jaką rangę aktualnie posiadasz w tej frakcji i jak do niej doszedłeś?
L: Aktualnie posiadam rangę "Specjalny Transporter" oraz należę do zarządu SATC. Do tej rangi długo pracowałem, ponieważ przez kilka miesięcy byłem na randze "Kierowca" i przez kilka dobrych miesięcy siedziałem na tej randze. Dopiero potem wziąłem się w garść i jestem właśnie tu, gdzie mnie widzisz.

R: Skoro jesteś w zarządzie, to jesteś w stanie powiedzieć, ile osób liczy frakcja SATC?
L: Nasza frakcja liczy 33 taxówkarzy oraz 4 osoby z zarządu, w tym ja.

R: A jeżeli możesz powiedzieć, ile zarabiasz w tej frakcji?
L: Da się przeżyć. Jak dla mnie jest to wystarczająca kwota do przeżycia.

R: A powiesz nam, ile średnio dziennie obsługujesz klientów?
L: Zależy od dnia i godziny, ale średnio na godzinę przypada tak z 6-7 klientów.

R: A co z egzaminem? Zdałeś go za pierwszym razem? Jak tak, to z jakim wynikiem?
L: Za pierwszym razem nie zdałem, ponieważ miałem 40%, ale za drugim razem miałem 95.

R: A czy grasz w jakieś inne gry oprócz Gta San Andreas oraz MTA?.
L: Aktualnie gram w cs:go oraz przechodzę Red Dead Redemtion 2.

R: Dobrze Leszku, będziemy powoli kończyć. Chcesz dodać coś od siebie?.
L: Nic więcej nie chcę dodać. Powiem tylko tyle, że życzę wszystkim miłego dnia.

R: Również życzę ci miłego dnia oraz miłej służby i dziękuję, że znalazłeś chwilę czasu dla mnie i dla czytelników.
L: Również dziękuję, że ktoś zechciał ze mną zrobić wywiad. 

XGwBbve.png

Cóż. Był to mój pierwszy wywiad. Mam nadzieję, że Wam się spodobało. Jeżeli tak, to dajcie znać w komentarzach 😉

8eybfgF.png

Autor: @pawelek345
Grafik: @Aiishan
Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.