Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[S] Buffalo Challenger

Kirkov

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kirkov
VUID: 32963
Model pojazdu: Buffalo
Silnik pojazdu: 3.7 Benzyna
Przebieg pojazdu: 9982
Dodatki:
Radio, Zestaw (W), ECU (V4), Turbo (V5), Poszerzenia (2,2), Gwint. zawieszenie, Moduł zmiany napędu, Przyciemnienie szyb (70%), lampy red, licznik pomarańcz(taki bo wyraźniej widać), felgi, Body Challenger
Kwota sprzedaży: 900 000$
Możliwość negocjacji: Tak
Sposób kontaktu: Dc: Kirkov#9798
Dodatkowe informacje: Ten samochód jest ze mną od początku listopada.

mta-screen_2022-08-07_02-15-49.png

Ostatnia wiadomość offtopic tutaj.

W bazie pojazdów masz pojazdy ponumerowane według ich id. Nie masz tam napisane który pierwszy miał te body. Jeśli ktoś zamontuje jeszcze np. na mniejszym id od mojego to wskoczy to przed mojego i według ciebie będzie już 18 ns. Pisałem, że nie ma jak tego sprawdzić. A teraz pozostawiam ten temat tylko do sprzedaży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.