Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wynts

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11704
Login: Wynts
Nick oskarżonego: BBober
Powód skargi: Oszustwo
Data zdarzenia: 04,08.2022 22:25
Dowody: Imgur: The magic of the Internet(na dwa pierwsze nie patrz)
Opis sytuacji: Chciałem kupić tampe 2.3 bp Klasyczny bodykit( Nie wiedziałem ze takiego czegos nie ma) za 21.5k Nie sprawdzilem pojazdu przez co popełniłem błąd że nie zobaczyłem pojazdu bo uwierzyłem tej osobie, gdy gracz sprzedał mi pojazd pojechałem zobaczyc czy faktycznie ma bodykit gdy zobaczyłem tampe upewniłem się czy tampa ma bodykit u admina ale odpisał mi ze nie ma zadnego. Gdy napisałem graczowi dlaczego mnie oszukał wyłączył prywatne wiadomości pozniej je włączył napisałem ze mu ze mnie oszukał na bodykit zaczął się tłumaczyć, Na samym końcu napisał ze nigdy takiego czegoś nie napisał.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: unknown.png

5 minut temu, Wynts napisał:

No to sie pisze ze nie ma bodykitu jak ktoś sie nie zna jak ja to mysli ze ma

mogłeś zobaczyć auto przed zakupem, więc to nie jest oszustwo tylko ty się nie doinformowałeś, następnym razem jak będziesz kupował auto to nie kupuj w ciemno

No tak ale ja myslalem ze to jest jakiś bodykit, I byłem pewny ze ma jakis bodykit a sie okazalo ze nie ma i bylem zdziwiony zamiast powiedzieć ze nie ma do mowisz klasyczny bodykit to myslalem ze ma a ty nic pozniej wogole sie tlumaczyles ze nic takiego nie pisales jak klasyczny bodykit

27 minut temu, Wynts napisał:

No tak ale ja myslalem ze to jest jakiś bodykit, I byłem pewny ze ma jakis bodykit a sie okazalo ze nie ma i bylem zdziwiony zamiast powiedzieć ze nie ma do mowisz klasyczny bodykit to myslalem ze ma a ty nic pozniej wogole sie tlumaczyles ze nic takiego nie pisales jak klasyczny bodykit

podsumuję tę sytuacje to tylko twoje nie dopatrzenie i tyle na temat

1 minutę temu, Wynts napisał:

Albo twoje oszustwo? Czemu nie napisałem nie ma bodykitu a piszesz klasyczny?

już ci napisałem, nie drąż tematu bo to masz wyżej że dla mnie klasyczny to że niema, trzeba było uważać jak nie masz więcej argumentów to się nie powtarzaj 🙂

Witam,

Po przeanalizowaniu całej waszej dyskusji zarówno tutaj, jak i w logach uważam że doszło do pewnej pomyłki. Pisanie o bodykicie klasycznym rzeczywiście może być zwodnicze w konfrontacji z nowymi graczami, dlatego w przyszłości proszę pisz że auto nie posiada body. Natomiast oskarżający mógł sprawdzić pojazd, czy to w grze, czy w bazie danych. Dodatkowo na serwerze nie ma bodykitu Tampa Classic, czy jakiegokolwiek innego który mógłby zostać pomylony z pojęciem klasycznego body.

W związku z tym, że doszło między wami do nieporozumienia nakazuję Wam przeprowadzenie. Będziecie mieli na to 4 dni i musicie ją przeprowadzić do 09.08.2022r do godziny 9:00. Proszę wkleić dowód z przeprowadzenia odmiany w odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.