Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - wywiad z czeslawmuwi.

xHamster

Rekomendowane odpowiedzi

ht6jSSh.png

naTqDnE.png

Witajcie, ja jestem Employee Manager @xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Dziś postanowiłem przeprowadzić wywiad z @czeslawmuwi. Zapraszam do lektury, a także do komentowania.
XGwBbve.png
Gzqqb1L.png

H - @xHamster | C - @czeslawmuwi

H - Witaj. Jestem Employee Manager xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań dotyczące twojej osoby?
C
- Jasne, mam akurat chwilę czasu na wywiad z Twoją osoba.

H - Świetnie. W takim razie na samym początku wywiadu przedstaw się naszym czytelnikom. (imię, wiek, skąd pochodzisz, co robisz na co dzień, czym się interesujesz, co byś chciał zrealizować w przyszłości)
C
- Mam na imię Robert, mam 23 lata, na co dzień pracuje w firmie ochrony osób i mienia. Pochodzę z województwa mazowieckiego. Interesuje się w głównej mierze medycyną i nowymi metodami medycznymi, równie tymi starszymi, może mniej dogodnymi, ale jakże skutecznymi. Marzę o studiach medycznych i rezydenturze, choć jestem zbyt leniwy, to kiedyś może się zbiorę i pójdę zrobić doktorat.

H - Pracujesz w firmie ochrony osób i mienia. Dlaczego akurat taka firma? 
C
- Odkąd pamiętam, interesowałem się ochroną i każdemu mówiłem, że będę pracował jako ochroniarz, spełniłem swoje marzenie tuż po skończeniu szkoły. Zawsze miałem postawę typowego gościa na "bramce do klubu". Każdy mówił, że mógłbym pracować w tym zawodzie.

H - Interesujesz się w głównej mierze medycyną i nowymi metodami medycznymi. Skąd takie zainteresowanie się wzięło? Czy w przyszłości planujesz zmienić pracę?
C
- Moje zainteresowanie pojawiło się wraz z dołączeniem do frakcji San Andreas Medical Department na naszym serwerze ProjectRPG, od samego początku lubiłem pomagać graczom w grze czy zwykłym przechodniom w realnym świecie, pogłębiam swoją wiedzę o nowe materiały i rzeczy, które mógłbym wdrożyć w rozgrywkę lub użyć w życiu realnym.

H - To ja życzę Ci tego, by lenistwo Ci przeszło i mógłbyś wybrać nowy kierunek swojego życia, jakim jest medycyna.

gok0THv.png

H -  Przejdźmy szybko do świata wirtualnego, a mianowicie do platformy MTA. Skąd dowiedziałeś się o tej platformie? Od jakiego serwera zaczynałeś swoją przygodę?
C - O platformie MTA dowiedziałem się od youtubera, o nazwie się Hogaty, o serwerze, na którym zaczynałem, niestety nie mogę wspomnieć, ponieważ cały czas jest online, lecz swojego czasu przestał istnieć, w MTA gram od 2014 roku, w 2019 miałem przerwę aż do 2021 i zacząłem grać tu dzięki mojemu dobremu koledze, który tutaj grał i był w administracji, niestety już tu nie gra.

H - Mimo, że raczej nie przeczyta tego to i tak go pozdrawiam serdecznie. Jak wyglądały twoje początki na serwerze ProjectRPG?
-Początki wyglądały podobnie jak u wielu graczy, prawo jazdy, praca i pierwszy samochód i najważniejsze, pierwsza frakcja, którą właśnie było SAMD.

H - Co zapamiętałeś z początków gry, kiedy dołączałeś na serwer?
C
- Cóż, niewiele ze względu jak bardzo dawno to było, jednakże mogę rzec, iż cała mapa uległa bardzo wielkiej zmianie, skrypty, jak i prace również, dołączając, mogę szczerze powiedzieć, że wszystko uległo bardzo dużemu rozwojowi.

H - Rozumiem. Zacząłeś przed chwilą temat frakcji. Wspomniałeś, że z początkiem twojego przyjścia na serwer rozpocząłeś przygodę z frakcją San Andreas Medical Department. Rozumiem również, że wybrałeś ją ze względu na zainteresowania w realnym życiu, stąd teraz pytanie. Dlaczego nie ma cię już w tej frakcji i dlaczego wybrałeś frakcję San Andreas Road Assistance? Jak wyglądała twoja przygoda z frakcjami od początku kariery na serwerze?
- Moja przygoda z frakcjami to tylko dwie frakcje Medical Department, z której zostałem zwolniony dyscyplinarnie, oraz Road Assistance, w której jestem obecnie ze względu na to, że wielu graczy potrzebuje przewiezienia pojazdów na mechanika, naprawianie dziur w drodze czy nawet usuwanie pojazdów z wykupionych domków.

H - Czy planujesz w przyszłości zmienić frakcję RA na inną bądź też wrócić do MD?
C
- Wątpię zmianę, zostanę już do końca w Road Assiastance.

D68jUgB.png

H - Rozumiem. Przejdźmy teraz do sprawy związanej z twoją organizacją. Czemu postawiłeś na organizację Nietykalni? Jaka panuje w niej atmosfera? Jakie wymagania należy spełnić, by się do niej dostać oraz czy poleciłbyś ją innym?
C
- Na początku organizacja nie była moim priorytetem, skakałem po kilku, jednak później sobie pomyślałem, a spróbuję, wydaje być się fajna, i tak właśnie minął mi rok w organizacji, w której panuje rodzinna atmosfera, co do poboru, rekrutacja jest bardzo rzadko, a mogę rzec nawet, że prawie w ogóle, ponieważ prowadzimy dokładną selekcję, więcej nie mogę powiedzieć.

H - Przejdźmy do biznesu teraz. Obecnie nie ma cię w żadnym biznesie. Czy byłeś już kiedyś w jakimś? Jeżeli tak, to dlaczego odszedłeś?
C
- Byłem, w Project Film Studio i odszedłem, jednak jest to powód prywatny, niedawno również byłem w serwerowym radiu, jednak niestety nie udało mi się zdać egzaminu.

H - Czy planujesz w niedalekiej bądź też dalekiej przyszłości dołączyć do jakiegoś biznesu?
C
- Na tę chwilę nie, w przyszłości zapewne tak.

H - Myślę, że to tyle. Czy chciałbyś na końcu naszej wspólnej rozmowy kogoś pozdrowić?
C
- Pozdrawiam całą frakcje Road Assistance i Medical Departament. Organizacje NieTykalni oraz Network Trouble.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

Employee Manager @xHamster

Grafik: Senior Graphic Designer @Aiishan

Korekta: Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.