Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Seria wywiadów z graczami serwera ProjectRPG #2

Vanissh

Rekomendowane odpowiedzi

klg4W1f.png
naTqDnE.png

Witam wszystkich czytelników dzisiejszego wywiadu. Z tej strony Vanissh z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym wydaniu zaprezentuje Wam wywiad z jednym z użytkowników społeczności serwera ProjectRPG. Mowa tutaj o graczu Makaron, który podzielił się z nami swoją całą historią, którą spędził podczas rozgrywki na serwerze. Nie przedłużając, zapraszam na dalsze czytanie wywiadu.

Gzqqb1L.png

Dobrze więc, tak jak wspominałem, dzisiaj wywiadu udzieli nam znany niektórym gracz @makaron, zapraszam.

R: Redaktor ( Vanissh ) | M: Gracz Makaron
XGwBbve.png

R: Witaj, z tej strony Trainee Vanish z Redakcji Prasowej Project News. Z góry chciałbym Ci podziękować, że zgodziłeś się na wystąpienie w dzisiejszym wydaniu wywiadów z graczami, a także za poświęcenie chwili dla mnie i dla wszystkich czytelników. Na dzisiaj przygotowałam dla Ciebie kilka pytań, na które chciałbym, abyś odpowiedział szczerze oraz z przyjemnością.
M: Cześć. Dobrze, więc jestem Mateusz, na discordzie nazywam się makaron mam 14 lat i mam w planach rozgłosić serwer ProjectRPG.

R: Powiedz nam o swoich zainteresowaniach.
M: Interesuje się, zarywaniem do gorących mamusiek, nie no a tak na serio interesuje się motoryzacją z lat Polski Rzeczpospolitej Ludowej oraz interesuje się elektronika i jazdą na różnym rodzaju sprzęcie.

R: Dobrze, jakie było Pana rozpoczęcie rozgrywki?
M: Rozpoczęcie gry było trudne, bo nie wiedziałem jak zacząć, ale kolega mi wszystko podpowiedział i jakoś sobie poradziłem.

R: Ciekawe, a powiedz, co skłoniło cię do grania na serwerze?
M: Skłoniło mnie to, że dostałem info od takiego mojego zaufanego ziomka i po prostu, ten serwer mi się spodobał. W skrócie 3 słowa o Project RPG mega dobrze zrobiony wręcz poza skale i fajna atmosferka.

R: Jakie jest twoje ulubione zajęcie na serwerze?
M: Moje ulubione zajęcie na serwerze to zarabianie na różny sposób. I jeszcze poznawanie nowych rzeczy na serwerze. Mam w planach jeszcze zostać mini handlarzem aut i jak już będę bogaty mam w planach zorganizować event o dużą sumę nagród.

eClNZBC.png

R: O dobrze wiedzieć, może ktoś z czytelników kupi od ciebie pojazd. Idziemy dalej, jaki miałeś pierwszy pojazd na serwerze ProjectRPG?
M: Moją pierwszą furą jest bardzo dobrze znany perek. Niesamowicie fajne auto na początek SERDECZNIE POLECAM ❤️.

R: Dobrze wiedzieć a jaką konfigurację zawierał?
M: Więc tak, na początek był czysty. Później wleciał spory upgrade. Silnik został w nim ulepszony z 1.5 na 1.7l, zostały dodane w nim felgi,
spoiler, radio, podwójny wydech i lakier pistacjowy. Na cały upgrade autka poszło około 20 tysięcy. Pozdrawiam właściciela serwera ProjectRPG.

R: Okej, a jaki jest twój wymarzony pojazd na serwerze?
M: Na ProjectRPG moją wymarzoną furą jest na fulla ulepszony sultan. Zrobiłbym wszystko, żeby go mieć.

R: A jaki jest Pana aktualny majątek na serwerze?
M: Aktualny około 22 tysiące, bo kupiłem auto ze salonu.

R: To troszkę Panu jeszcze brakuje do tego Sultana, ale jak się Pan postara, to na pewno go Pan zdobędzie. Czy posiadasz jakiś domek, większą ilość pojazdów i tym podobne?
M: Domek miałem, a dokładniej cztery domki. Jeden w Angel Pine, drugi w San Fierro, trzeci pod Las Venturas, czwarty w Los Santos, lecz teraz nie mam żadnego.

R: Dobrze więc już ostatnie oficjalne pytanie, co chciałbyś osiągnąć na serwerze?
M: Chciałbym być milionerem i mieć własny biznes i mieć rangę supportera.

R: To bardzo dobry cel, czy chce Pan kogoś pozdrowić?
M: Tak. Oczywiście cały serwer ProjectRPG, wszystkich członków ekipy, administrację RCON. Pozdrawiam @Toya, która wielokrotnie odholowywała mi autko, ale i tak pozdrawiam.

R: Dziękuje więc za wywiad, pozdrawiam i do zobaczenia.
M: Również dziękuje.
XGwBbve.png

Cóż był to kolejny niesamowity wywiad, a dokładniej już drugi. Gracze naszego świetnego serwera ProjectRPG mają wysokie cele, co jest dobrą cechą. 
Dziękuje wszystkim za czytanie i do zobaczenia.

8eybfgF.png

Autor: @Vanissh
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.