Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Shaggy

jotde.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 7710
Login: Cypis
Nick oskarżonego: @shaggy
Powód skargi: Podawanie falszywych ofert w celu korzyści 
Data zdarzenia: 22.06.2022
Dowody: image.png.dcaaec8d898fe332ee98e6e91a36ab38.png Od kogo NIBY ta oferta byla jest w logach ale to musi sprawdzic administracja bo nie mam logów z tego dnia w plikach. Dowód na aktualna oferte za to banshee image.png.03ff088a808d97a14d343b621dc43863.png
Opis sytuacji: Gracz rzekomo miał oferte 1.4kk za Banshee 5ns. Moim zdaniem oferta była falszywa gdyż po około tygodniu po transakcji Administracja wyceniła mi ten pojazd na 1.15kk a aktualny wlasciciel tego banshee ma oferte 1.25kk wiec Gracz shaggy oszukał mnie podając falszywą oferte w ktorą niestety przez moją naiwność widocznie uwiezyłem. Dodam jeszcze ze za pojazd dałem jakies 1.45kk w wymianie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.40cc9af7ee7329f83e4264a449187621.png

• Super 3
  • Haha 4
  • Nie lubię tego 1

1 minutę temu, Cypis napisał:

UID: 7710
Login: Cypis
Nick oskarżonego: @shaggy
Powód skargi: Podawanie falszywych ofert w celu korzyści 
Data zdarzenia: 22.06.2022
Dowody: image.png.dcaaec8d898fe332ee98e6e91a36ab38.png Od kogo NIBY ta oferta byla jest w logach ale to musi sprawdzic administracja bo nie mam logów z tego dnia w plikach. Dowód na aktualna oferte za to banshee image.png.03ff088a808d97a14d343b621dc43863.png
Opis sytuacji: Gracz rzekomo miał oferte 1.4kk za Banshee 5ns. Moim zdaniem oferta była falszywa gdyż po około tygodniu po transakcji Administracja wyceniła mi ten pojazd na 1.15kk a aktualny wlasciciel tego banshee ma oferte 1.25kk wiec Gracz shaggy oszukał mnie podając falszywą oferte w ktorą niestety przez moją naiwność widocznie uwiezyłem. Dodam jeszcze ze za pojazd dałem jakies 1.45kk w wymianie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.40cc9af7ee7329f83e4264a449187621.png

A żeś się elegancko zgadał z drifterkiem, posiadalem ten pojazd od gracza kolinp mówił on o kwocie jaka została mu zaoferowana było to 1.3kk dałem mu 1.4 wymiana, w skład wymiany wchodził pojazd o id 42id primo pft oraz jakiś wóz z tego co pamiętam, ogłaszając pojazd zostało mi zaoferowane 1.4 również wymiana lecz mnie to nie satysfakcjonowało, postanowiłem się z tobą wymienić ponieważ chciałem ranchera - 10kid, nie wiem o jakim oszustwie mówisz zważysz ze poszedłem ci na rękę i zawyżyłem ceny twoich pojazdów dostałem buleta który nie był pft dałem go wymianie testosteronowi chyba za 830k ranchera mam do tej pory szacowana wartość pojazdu to jakieś 350/400 tysięcy do płaciłeś mi 70 tysięcy co daje nam 1.25kk/1.3kk czyli jak mówisz szacowana wartość pojazdu banhsee więc nie wiem z czym masz problem a po za tym pisałeś do mnie dnia 13 lipca to dlaczego akurat w ten sam dzień postanowiłeś napisać na mnie skargę co twój koleżka, śmiech na sali czekam na odpowiedź administracji 😘🩸

• Super 3

bullet 830k?xd Sam salon 740k a bullet jak dobrze pamietam w tamtym czasie posiadał lampy cynamonowe szyby 100% ecu turbo wyscigowy gwintowane zawieszenie klucz poszerzenia oraz silnik 4.4 i chyba cos jeszcze licząc po demoncie nie daje to nam sumy 830k. Pisałes ze zgadałem  się z drifterkiem oraz czemu nie napisalem skargi w dniu w ktorym pisałem do ciebie. Skargi miało nie byc ale zobaczylem ze nie jestem  jedyną ofiarą  oszustwa jakiego sie dopusciłeś to aby nie bylo wiecej poszkodowanych postanowiłem napisać rownież skarge. Jak mozna zobaczyć Gracz @DR1FT3R.ZHLnapisał skargę z tym samym powodem co nam daje ze no cos musi być na rzeczy. Nie wieżę w to ze miales oferte 1.4kk gdyż aktualny własciciel tego pojazdu mial oferte najwyzszą 1.25kk a sama administracja wyceniała mi ten pojazd na 1.15kk. Czekam na sprawdzenie logów przez administrację czy owa oferta(1.4kk) byla prawdziwa.

Edytowane przez Cypis
  • Super 4
  • Haha 1
  • Lubię to! 1

W dniu 3.08.2022 o 17:13, shaggy napisał:

nie wiem o jakim oszustwie mówisz zważysz ze poszedłem ci na rękę i zawyżyłem ceny twoich pojazdów dostałem buleta który nie był pft dałem go wymianie testosteronowi chyba za 830k 

Z tego co się dowiedziałem Od strony Testosterona nie bylo zadnej oferty i nie doszło do zadnej transakcji po miedzy wami i tutaj znowu kłamiesz bo nie sprzedałeś Testosteronowi bulleta za rzekome 830k.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.