Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na sabek2137 oskarżony przez geremek

TamponPL

Rekomendowane odpowiedzi

Po „jeden” sytuacja która przytaczasz pod koniec swojej wypowiedzi, miała miejsce zupełnie w innym czasie, a ręczny zaciągnąłeś mi kilka minut po incydencie. Nie przeszkadzałem ci w żaden sposób, tylko driftowalem manana rwd. Jezeli powracasz do czasu przeszłego, na prośbę rang wyższych moge podesłać dowód, jak wymierzasz  wymiar sprawiedliwości, wobec mnie, zakładając mi blokadę na koło bez zadnej podstawy. Po „dwa”, jezeli pełnisz rolę pracownika frakcji, twoje wypowiedzi powinny byc o poziom wyżej. Pragnę przypomnieć tylko, ze nie powinieneś odreagowywać swoich emocji podczas służby. 

28 minut temu, Geremek napisał:

Nie ładne kłamać. Mam klip jak to czynisz. Nie masz prawa mi zaciągać ręcznego gdy jade. Wchodząc na tok skargi - to ja napisałem skargę, ze zaciągnąłeś mi ręczny a nie ty, ze rzekomo „utrudniam” ci prace 

Jeśli posiadasz dowody podeślij je proszę tutaj w skardze. 

13 godzin temu, Toya napisał:

Jeśli posiadasz dowody podeślij je proszę tutaj w skardze. 

jednak okazalo sie, ze to inny gracz. Przepraszam sabek2137 za oskarzenie. 

Mozecie sie spodziewac kolejnej skargi w niedalekiej przyszlosci

wow 13 reakcji 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.