Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Thanks

TamponPL

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8089
Login: JasiniePan
Nick oskarżonego: @Thanks
Powód skargi: narazenie na dod. koszty mojego gospodarstwa domowego
Data zdarzenia: 30.07.22
Dowody: czesciowo logi oraz: https://imgur.com/a/t34hNZO
Opis sytuacji: Dzis, 30 lipca o godz ok.18 kupiłem mananę od oskarzonego. Gracz zapytal sie mnie, czy naprawic pojazd. Myślałem, ze auto jest naprawione a okazalo sie ze jest w pp (500$), do tego musialem zakupic naprawke (150%) i ponies koszty naprawy, gdyz bylem zapewniony, iz auto bedzie w wzorowym stanie. (~~55$)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://imgur.com/a/EX04ePA

Witam,

Po przeanalizowaniu logów dochodzę do następujących wniosków. Jeśli chodzi o stan pojazdu to zostałeś poinformowany, że jest on zepsuty i po pytaniu czy będziesz miał sam go dopchać do mechanika, otrzymałeś odpowiedź twierdzącą. Byłeś zatem świadomy stanu kupowanego samochodu. Jeśli chodzi o trafienie pojazdu na pp, to samochód został odholowany po 30 minutach od przeprowadzenia transakcji, więc nie można tutaj przypisać winy oskarżonemu. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.