Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na ElCzefe - oskarżony przez kazieka

kazieka

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: ElCzafe
Data zdarzenia: 18.07.2022
Opis zdarzenia: Musiałem szybko opuścić gre aby w spokoju zjeść kolację. Nie było mnie dosłownie przez 10 min. Manana została zaparkowana na poboczu drogi między San Fierro a Los Santos, nie wystawała ona nawet zderzakiem na drogę. Gdy wróciłem z przepysznej kolacji byłem rozczarowany widząc, że moja majestatyczna manana zniknęła. Pod f5 sprawdziłem, że została odholowana na parking policyjny. Złapałem pierwszą lepszą taksówkę i pojechałem na najbliższy parking policyjny. Skontaktowałem się z pracownikiem pomarańczowego holownika który zabrał moją mananę na parking za co dokładnie została odholowana. Uzyskaną odpowiedzią było "Nie stała w wyznaczonym miejscu".
Manana została pozostawiona na poboczu z zaciągniętym ręcznym i z włączonymi światłami awaryjnymi. Pomijając fakt że został odholowany te tosty były dobre.
Dowody: image.png.3feeea3cfb0163a22d4d27bd9cb97b19.png

Witam Cię bardzo serdecznie, na wstępie chciałbym zacząć od faktu, iż bardzo mnie cieszy to, że Ci tosty smakowały i spóźnione ale szczere smacznego! Wracając do naszej sprawy, pojazd marki Manana w kolorze błękitnym(patrz zdjęcie) stał przy wyjeździe z tunelu w sposób zadowalający, ale powodem odholowania były dwa zgłoszenia /112 od graczy oraz dłuższy niż jak wyżej wspomniałeś 10 minutowy postój, bo wynosił on dokładnie 23 minuty w momencie gdy podjechałem(patrz zdjęcie) z uwagi na wiele okoliczności zakwalifikowałem go jako porzucony, drugim faktem jest to, że nie kontaktowałeś się ze mną w sprawie Twojej Manany. Jeśli chodzi o wyjaśnienie sprawy to pozostawiam je moim przełożonym. Z mojej strony to wszystko, życzę miłego dnia.

Dowody ciężkiej zbrodni.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.