Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wakacje z ProjectRPG

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

0NcjbH1.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Pressman @Livia Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam przebieg wakacji z ProjectRPG.

VDgjwdI.png

Poniżej zostaną przedstawione Wam jakie atrakcje na Wakacje z ProjectRPG przygotowała nam Administracja RCON.

nFH8PD6.gif

Rowerowy event dla organizacji - Wspólna zabawa oraz rywalizacja ze swoimi znajomymi z organizacji, rozpoczęła się 26.06.2022  i trwała do 10.07.2022.
Wydarzenie polegające na przejechaniu jak największej ilości kilometrów w wyznaczonym okresie. Lokalizacje stoisk są oznaczone na mapie gwiazdką.

Przechwytywanieaa.thumb.PNG.eed0a51f1373a39858cc2249e28ac96e.PNG

Ranking organizacji

1. miejsce - California z wynikiem 70,134.91 km - Rower na okres 6 miesięcy
Infernus Pandem na okres 3 miesiecy
2. miejsce - Network Trouble z wynikiem 51,097.71 km - Turismo Competizione na okres 3 miesięcy
3. miejsce - Triada z wynikiem 42,941.81 km - Bullet GT na okres 3 miesięcy

Ranking graczy

1. miejsce - @xpantapvp z wynikiem 25,184.47 km - 100,000$
2. miejsce - @Osa.td z wynikiem 22,587.94 km - 75,000$
3. miejsce - @Euzebiusz z wynikiem 19,406.29 km - 50,000$

HmI13er.gif

System driftu na torze - 26.06.2022 został dodany systemu driftu na torze. Jeżeli lubicie latać bokiem, pokazywać swoje umiejętności oraz nabijać sobie punkty ten tor jest dla Was. Podczas driftowania na terenie toru są liczone za to punkty, które będą sumować się do rankingu znajdującego się na torze.

XGwBbve.png

Otwarcie bramek  - W związku z rozpoczęciem wakacji otworzone zostały dla graczy bramki.
 26.06.2022 do 31 sierpnia będziemy mogli cieszyć się darmowymi przejazdami.

Gzqqb1L.png

G - Gracz ProjectRPG | RE- Redaktorka Project News @Livia

RE - Witam z tej strony Pressman @Livia z Redakcji Prasowej Project News.
G - Siema.

RE - Czy mogę Ci zadać parę pytań?
- Jasne, pytaj. Chętnie odpowiem na twoje pytania.

RE - Super, zacznijmy od rowerowego eventu organizacji, co o tym sądzisz i, czy sam brałeś w nim udział?

- Event rowerowy to bardzo fajne wydarzenie, coś nowego bardzo mi się podobało.rałem udział, zrobiłem swoim rowerem aż 2600 kilometrów. Moja organizacja zajęła w nim 9 miejsce.

RE - Jak Ci się podoba system driftu na torze oraz nabijanie punktów?

- Mam swoją furkę do driftu, dlatego dodanie systemu nabijania punktów jest dla mnie czymś naprawdę super.

RE - Bardzo fajnie, otwarcie bramek jest dla ciebie ułatwieniem?

- Tak otwarcie bramek to jest super sprawa, dla mnie bomba. Zaoszczędzę na tym bardzo dużo pieniędzy. Mieszkam w Los Santos, a do pracy dojeżdżam do San Fierro, więc jest to dla mnie bardzo duże usprawnienie.

RE - Zmienił byś coś lub dodał?

- Raczej, bym nic nie zmieniał. Nie myślę o tym, ponieważ nie jestem za to odpowiedzialny. Zmiany bardzo mi się podobają.

RE - Dziękuję Ci bardzo, za odpowiedz na pytania. Miłego dnia.

- Dziękuję, również życzę miłego dnia i pozdrawiam czytelników.

8eybfgF.png

Autor: @Livia

Grafiki: @Aiishan

Korekta: @xHamster 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.