Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na teez !

koksixx

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  koksixx
Nick oskarżonego:  teez
Powód skargi:  Totalny brak porozumienia z tym członkiem administracji 
Data zdarzenia:  11.07.2022r 
Dowody:  Nie posiadam ale piszę dla waszej świadomość kogo wy na tą rangę  przyjmujecie 😉 
Opis sytuacji:  Chłopaczek teez oczywiście zmutował mnie za tzn , CBK  nikogo w okolicy nie zwyzywał nic z tych rzeczy ale teez oczywiście bez żadnego warna wyjaśnienia odrazu mnie zmutował , chciałem się do wiedzieć czemu z jakiego powodu bo w sumie do nikogo nie kierowałem tych słów ale teez odjechał na swojm motorku mając mnie totalnie w dupie ! . Moim zdaniem bardzo skandaliczne zachowanie na taką rangę . 

Witam
Dostałem na Ciebie report'a, więc zacząłem Cię specować. Po chwili zauważyłem, że bardzo nieładnie odzywasz się na czacie, więc postanowiłem Cię zmutować. Po tym wysłałeś report'a, w którym pytałeś się na ile dostałeś mute'a oraz kto Cię "skonfił".  Jako administracja szanujemy prywatność i anonimowość osób zgłaszających i nie piszemy, kto zreportował kogo.  Nie miałem Cię totalnie w dupie, a wytłumaczyłem Ci pare razy, że nie dostaniesz takiej informacji.  Czekam na werdykt RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.