Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

rekrutacja

xKoKo*

Rekomendowane odpowiedzi

1.xKoKo

2.49856

3.Kornel

4.12.5

5.20h

6.107

7.tak

8.tak

9.tak

10.tak

11.tak

12.tak

13.Mam na imię Kornel mam 12.5lat lubie grać w gta san andreas lubie równiesz pić energetyki.Interesuje się motoryzacją-elektroniką oraz lubie słuchać muzyki RAP-TRAP. Uwielbiam jezdzic na crossach-Quadach sam mam quada oraz crossa.

14.  1jestem miły 2sztbko się denerwuje 3czasami niechce mi sie grać 4jestem pomocny

15.lubie motoryzacje grać na komputerze. interesuje się elektroniką oraz słuchaniem muzyki

16.nie byłem jeszcze w żadnej frakcji

17.

18.a czemu nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.