Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga IntruZ

TigerBonzo

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 45377

Login: rafoniks

Nick IntruZ

Powód skargi: Podbijanie offki przez kolege

Data zdarzenia: 25.06.2022 Około 14

Dowody: logi

Opis sytuacji:Wymieniłem się z graczem IntruZ z Jestera na flasha z dopką 10k z jego strony lecz przed tym zapytalem się go jaką naj offke dostał za flasha odpowiedział ze 175k od gracza Kasztelan zgodziłem się bo wyczułem dobrego deala poprosiłem go o dc po czym powiedział ze on nie może mnie dodać bo coś tam i doda mnie jego kolega i zostałem dodany przez konto "Kasztelan zapasowe" wtedy mi to śmierdziało ale zgodziłem się co było błędem. Aktualnie otrzymuje offki za flasha po ok 130k.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:image.png.05c4bd7ce1ff5289a2a5634aa1cfc277.png

Wklejam za @rafoniks.MTS 

Tak jak kolega pisał  dawał mi offke 175k 2 dni przed wymiana z tobą ale jednak kupił coś innego 

A i kolega dlatego dodał cie na swojego dsc dlatego ze discord na mojim kompie nie odpala się 

Pisałem z Ka3R o tej sprawie pisał mi że jest wszystko git wiec nwm czemu mam ci dawać dopki 45k 

A po za tym jestem teraz na wakacjach wiec no 

czekamy na @Ka3R

Teraz, lntruZ napisał:

Bo była taka oferta ale dowiedziałem się   po wymianie że kupił coś innego .

Tak , a w szczególności że to twój kolega i dwa dni przed transakcją tak jak wcześniej napisałeś już takiej oferty nie było.

30 minut temu, lntruZ napisał:

dawał mi offke 175k 2 dni przed wymiana z tobą ale jednak kupił coś innego 

:))

1 minutę temu, lntruZ napisał:

ale dowiedziałem się dopiero 1 dzień po wymianie czego nie czaisz?

A ty czego nie czaisz sam napisałeś że kolega ci dał offke taką 2 DNI PRZED WYMIANĄ I KUPIŁ COŚ INNEGO więc już wcześniej wiedziałeś że kupił coś innego.

A zresztą skoro to twój kolega to pewnie cię informuje co chwile czy kupił auto czy nie kupił oddaj 45.000$ za fake offke i tyle dziękuje.

2 minuty temu, lntruZ napisał:

Na tune cię nie oszukałem a że naprawdę taką ofke od niego dotałem to nie moja wina

Nie piszę na ciebie skargi za to że mnie oszukałeś na tune pojazdu tylko za to że podbijacie sobie oferty z kolegą. Sam pisałeś że 2 dni przed wymianą kupił coś innego więc ????.

Ostatni raz ci odpowiadam.

11 minut temu, lntruZ napisał:

ale dowiedziałem się dopiero 1 dzień po wymianie czego nie czaisz?

Do waszej wymiany doszło 2022-06-25, jak mogłeś się dowiedzieć jeden dzień poźniej o wymienie kolegi skoro doszło do niej dopiero 2022-06-30?

1 minutę temu, lntruZ napisał:

moge ci dac 35k tej dpoki szczęśliwy?

Miałem już się nie wypowiadam ale widzę że się nie da , dostawałem oferty 120.000$-130.000$ ([2022-06-30 16:03:46] [Output] : << [42] romeg: moge zaoferować 120k) a ty chcesz mi oddać 35.000$ skoro oferty miałeś 175.000$ a prosta matematyka 130.000$+45k=175k więc oddaj 45k i po sprawie.

Kasztelan może teraz wbić na serva i wpłacić te 35k bo mnie nie ma jestem na wakcjach potem mu oddam

zadowolony?

widzę że sellnołeś tego flesha 

może czegoś demont zrobiłeś i tak tanio sellasz hm?

2 minuty temu, lntruZ napisał:

Kasztelan może teraz wbić na serva i wpłacić te 35k bo mnie nie ma jestem na wakcjach potem mu oddam

zadowolony?

45.000$ dopełni do całej kwoty którą podbiliście. Czekam na wypowiedź Ka3r ale myślę że to nie możliwe żeby twój KOLEGA wpłacił za ciebie kwote którą ty jesteś winien chyba że weźmiecie się umówicie na pożyczkę na 45k.

4 minuty temu, lntruZ napisał:

widzę że sellnołeś tego flesha 

może czegoś demont zrobiłeś i tak tanio sellasz hm?

Ja nie jestem @rafoniks.MTS tylko za niego piszę skargę nic nie demontował i nie sprzedał. Zobacz sobię pojazdy @rafoniks.MTSja tylko za niego wklejam Skarge. Za lpg dostaję się 0$ więc nie opłacałoby to się mu a auto bez gz to nie jest auto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.