Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Trazx.

D4rkness

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 21264
Login: D4rkness
Nick oskarżonego: Trazx.
Powód skargi: Taran i ucieczka ze zdarzenia
Data zdarzenia: 29.06.2022r.
Dowody:  nagranie
Opis sytuacji: wracałem sobie z naprawy a tu gościu jechał na nie swoim pasie i mnie staranował. Później ja podjechalem pod niego (przy okazji naprawić pojazd) to napisałem żeby zapłacił za szkopy ale on odjechał (jak ktoś chce potwierdzienie tego że mu mówiłem plać to też moge wysłąć). 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie poinformowałem bo uciekł

Chlopie wyrwane z kontekstu pierwszy raz cie widze nie bylo takiej sytuacji nawet. Po pierwsze normalnie jechalem u mnie i nikogo nie staranowalem. Czasem na serwerze jest tak ze ludzi pod mapa widze i tylko wystaje dach i moge normalnie jechac. U mnie gracza nie uszkodzilem w zaden sposob lecz widze ze sie splakal to moge mu zaplacic te drobniaki. Nie pozdrawiam 

image.png.cdbb911bab8b10800da46c7bdae1b82e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.