Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na 777Santmin.tk

Czesiu

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 33116
Login: Czesiu
Nick oskarżonego: 777Santmin.tk
Powód skargi: Prowokacje wobec Służby Ochrony Spawnu, nieuzasadnione wjazdy na strefę Taxi Zone
Data zdarzenia: 28.06.2022 r. około godziny 22:30
Dowody: 

Spoiler

0cDjZX9.png

Spoiler

F4X2YZB.png

Spoiler

Mmcv41O.png

Opis sytuacji: Gracz 777Santmin.tk zachowywał się lekceważąco w stosunku do mnie, padło kilka reportów nikt nie chciał mi pomóc, nie stosował się do ostrzeżeń nadanych przez moją osobę. Strefa Taxi Zone jest dla pracowników San Andreas Transport Corporation nie dla zwykłych graczy
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

2gUH6O7.png

Wjechalem na chwile na taxi zone bo czekalem na kolege ktory wbijal na serwer, nie bede zachowywal sie z powaga do czegos co nie istnieje bo to co ty robisz to jest smiech na sali i nie ma czegos takiego jak sluzba ochrony spawnu wiec nara czekam na warna za wjazd na taxi zone xddddd 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.