Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

pora na S4

BloodiX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, czas się pożegnać z wszystkimi, było naprawdę fajnie grać z wami jakieś 6/7 miesięcy, poznałem wiele fajnych osób takich jak: @fex1s.@lukasz01 @krutki @.Mariuszek. i wiele innych fajnych osób! ale niestety nadszedł ten czas co trzeba sie pożegnać, życzę dla wszystkich wielu sukcesów na serwerze.

16 minut temu, Bloenisy napisał:

Witam wszystkich, czas się pożegnać z wszystkimi, było naprawdę fajnie grać z wami jakieś 6/7 miesięcy, poznałem wiele fajnych osób takich jak: @fex1s.@lukasz01 @krutki @.Mariuszek. i wiele innych fajnych osób! ale niestety nadszedł ten czas co trzeba sie pożegnać, życzę dla wszystkich wielu sukcesów na serwerze.

Już to pisałem Tobie w wiadomości prywatnej, ale napiszę jeszcze raz. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze, bezpiecznych wakacji, oraz wiec, że współpraca z Tobą czy to w SARA, czy w organizacji to była czysta przyjemność. Trzymaj się, życzę powodzenia w życiu prywatnym jak i serwerowym - lecz o tym innym, już nie tym. 
Odchodzisz na S4, będę Cię zawsze pamiętał i zawsze przecież mamy ze Sobą kontakt!
Trzymaj się, życzę wszystkiego dobrego,
krutki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.