Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Bandura.

xHamster

Rekomendowane odpowiedzi

ypWq1vt.png

naTqDnE.png

Witajcie. Jestem Academy Superrvisor @xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Dziś postanowiłem przeprowadzić wywiad z członkiem frakcji San Andreas Fire Department @Bandura.. Zapraszam do lektury.

Gzqqb1L.png

R = Redaktor | B - @Bandura.

R - Witaj, jestem Academy Superrvisor xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Czy mogę zadać ci kilka pytań?
B
- Tak, z wielką chęcią odpowiem na twoje pytania.

R - Świetnie, w takim razie przedstaw się naszym czytelnikom.
- Zaczynając mam na imię Kacper, pochodzę z województwa łódzkiego i mam 17 lat. Moim zainteresowaniem jest elektronika, czyli w skrócie mówiąc, wszystko, co jest związane z komputerami, siecią, a także serwerami. Z następnych zainteresowań jest to uprawianie sportu, czyli m.in. granie w koszykówkę, czy samo uczęszczanie na BOX i na siłownię. 

R - Czy w przyszłości planujesz rozwijać dalej swoje zainteresowania związane z elektroniką? 
B
- No aktualnie jestem w szkole na profilu Technik-Informatyk, więc no, dopóki mnie nie wyrzucą, to planuje. 

R - Rozumiem, więc trzymam kciuki, by nie wyrzucili cię ze szkoły. Przejdźmy szybko do wirtualnego świata. Jak wyglądała twoja przygoda z MTA? 
B
- Moja przygoda z MTA zaczęła się od serwera konkurencyjnego, po roku grania po prostu przerzuciłem się na nowocześniejszy serwer o nazwie p****ise rpg, gdzie prowadziłem Redakcje San News, byłem w zarządzie RolePlay Creators, przegrałem jakieś 3700 godzin w policji, a także następne 900 we frakcji o tematyce medyczno-strażackiej. Niestety pewne sytuacje spowodowały, że jestem, tu gdzie jestem. Znajomy zaprosił, więc przyszedłem i gram, dopóki mam czas. 

R - Jak wyglądały twoje początki na serwerze Project RPG? 
B
- Moje początki zaczęły się w 2020 roku, jak serwer przybrał na graczach, przyszedłem zobaczyć, ocenić i jakiś czas pograć. Kiedy znajomy zaprosił mnie ponownie na serwer, to zaczynałem już od frakcji, w której aktualnie jestem.

R - Rozumiem. Jeżeli jesteśmy już przy frakcji, to zostańmy przy niej. Dlaczego wybrałeś akurat tę frakcję? Jak się w niej odnajdujesz? Jaka panuje w niej atmosfera oraz czy planujesz w przyszłości przejść do innej?
B
- Wybrałem z powodu, iż rozumiem rzeczy związane z medycyną, pożarnictwem, a także związanymi z RolePlay. Odnajduje się w niej bardzo dobrze, od początku nie miałem problemu z zapoznaniem się i z przyswajaniem wiedzy. Atmosfera we frakcji jest niesamowita, mamy tutaj każdy charakter od tzw. "maciusów" do ludzi, którzy poprawiają każdemu humor.  Nikt nie spina się, każdy gra ze sobą bez kłótni, a co jest największym plusem to 4fun. Kończąc, nie planuje w przyszłości przejść do innej frakcji. 

R - Komu poleciłbyś tę frakcję?
B
- Każdemu, kto chce spróbować czegoś nowego, nauczyć się, a także dla ludzi, którzy chcą poznać nowe osoby i potrafią współpracować z innymi. 

R - Rozumiem, przejdźmy teraz do tematu biznesu. Obecnie nie jesteś w żadnym biznesie serwerowym. Czy zamierzasz dołączyć w najbliższym czasie do jakiegoś? Jeżeli tak, to do jakiego i dlaczego ten?
B
- Na ten czas nie interesuje mnie żaden biznes. Dodatkowo nie mam czasu, więc no na ten czas odpada. 

R - Przejdźmy w takim razie szybko do kolejnego tematu. Mianowicie chodzi o przynależność do organizacji. Nie jesteś obecnie w żadnej, czy masz jakąś na oku, do której planujesz się dostać w najbliższym czasie?
B
- Tak samo, jak z biznesem, jestem nowy na serwerze i na ten czas nie planuje dołączać do żadnej organizacji.

R - Rozumiem. Zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Mam tradycję, że moi rozmówcy mają czas dla siebie i mogą pozdrowić, kogo tylko chcą. Chciałbyś skorzystać z tej możliwości?
B
-  Dzięki, chce pozdrowić najlepszą parę @WiksaPiksa i @Mowli, a także naszą maskotkę SAFD @Ka3R

R - To wszystko z mojej strony. Życzę udanych wakacji Tobie i Twoim bliskim oraz powodzenia w szkole po tych wakacjach. 
B
- Również dziękuję.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

Academy Superrvisor @xHamster

Grafik: Senior Graphic Designer  @Aiishan

Autoryzacja: Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.