Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Odchodzę.

G4ZEN

Rekomendowane odpowiedzi

dzięki mordeczki za te fajnie spędzone 300 godzin jak widać sytuacja mi nie pozwala na kontynuowanie dalszej rozgrywki, nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek tutaj wbiję ale fajnie było z wami pograć po śmiać się po odwalać trochę 😉 po śmigać po mapce samochodami i spotykać się codziennie na serwie. Pozdrawiam @Parys1337z który miałem okazje śmigać sandkingami po san fierro i troszkę narobić lipy, pozdrawiam @Patryk337z którym codziennie jeździłem, pozdrawiam @keeganky który ze mną śmigał przez ostatnie dni rozgrywki, pozdrawiam @Karollo który mnie przyjął do najlepszej org na serwie 😄 , pozdrawiam @samoku3 z którym po powrocie pykałem na drwalu, pozdrawiam @Brain_DZIADUUUktory opiekuje sie moim rancherem, Pozdrawiam  @HymelJadwiga najlepszego supporta który mi dosyć często pomagał wyjść z dziwnych miejsc :DD , Pozdrawiam @Pause najlepszego sapda który mnie zachęcał do dołączenia do sapdu ale niestety nie dokonaliśmy tego, Pozdrawiam @wedashi @OSTRYYY którzy mnie często ścigali na serwerze i lądowali do paki haha, Pozdrawiam @sabek2137 z którym się z nam z kilku serwerów, Pozdrawiam @czeslawmuwi@Guzik samdów których będę pamiętał 😄 , Pozdrawiam @Naznaczony który mi dowoził laweta auto na mecha 🙂 , @Tommy_DZIADUUU z którym śmigałem sultanem gdy nie miałem prawka, Pozdrawiam @Lewik_DZIADUUU z którym łowiłem godzinami ryby na rybaku , Pozdrawiam @Olejo$$ek z którym było daily gadane na dc 🙂 . Pozdrawiam @NieDzi$ który mi zalega 20k dalej 🧸, Pozdrawiam @Natalkaz którą pykałem na magazynie , Pozdrawiam @Matevshz który ode mnie kupował PP 😉 , Pozdrawiam @BlackTigerz którym jeździliśmy rowerkami po garci i wpadaliśmy ludziom pod kola 😄 , Pozdrawiam @czarnuszekz którym siedziałem godzinami na spawnie ;( , Pozdrawiam @J377.TC któremu pomagałem zbierać drewno na drwalu , Pozdrawiam @Siekierkaz którym jeździłem patriotem , Pozdrawiam @lukasz01z którym miałem jechać na Białoruś , Pozdrawiam @olcha95który sprawdzał majątek ziomka żeby mógł wziaść kredyt (dzięki za pomoc), Pozdrawiam @JackDaniels z którym opowiadałem zarty na czacie premium, Pozdrawiam @k3buz który wywalił supporta longiem na dach hahah,Pozdrawiam najlepszego prezentera @PudzianzVolvo.Pozdrawiam @PATRIKO$_UWUktory mi pomagal z sąsiadami ktorzy w nocy halasowali 😄  i pozdrawiam @Zebra. Dzięki za te rozgrywkę i cześć.

G4ZEN.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.