Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Włam na konto

k3czup

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak miałem dość długą przerwę na serwerze chciałem wczoraj wbić patrzę że mam zmienione hasło do serwera ale udało się je odzyskać. Chciałem sobie wczoraj pojeździć i patrzę że z mojego konta zniknęły moje 2 samochody niestety nie pamiętam ich id lecz myślę że mi pomożecie w odzyskaniu tego co straciłem.

W logach widzę, że z serialu włamania zalogowano się na Twoje konto bez problemu, nie było żadnych nieudanych prób logowania (z powodu wpisania błędnego hasła). W tej sytuacji muszę zapytać:

1. Posiadałeś takie samo hasło na innym serwerze?
  2. Podawałeś komuś swoje hasło?

Niestety pojazdy zostały sprzedane za normalną cenę. Pieniądze ze sprzedaży zostały przekazane na konto włamywacza, nie jestem w stanie ich odzyskać. Nie generujemy w takich przypadkach gotówki, bo wina nie leży po stronie serwera. 
Jedyne co mogłam zrobić to zbanowałam serial włamania, w Twojej gestii teraz leży zabezpieczenie swojego konta weryfikacją dwuetapową, aby uniknąć takich sytuacji na przyszłość. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.