Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sell Sentinel

Danio.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Danio
VUID: 14872
Model pojazdu: Sentinel Classic
Silnik pojazdu: 3.1pb
Przebieg pojazdu: 11,6k
Dodatki:unknown.png
w dodatku rejka, klucz i to chyba tyle
Kwota sprzedaży: 1kk(offki)
Możliwość negocjacji: tak 
Sposób kontaktu: Danio#7355 gra forum 
Dodatkowe informacje: mega fajna fura pod domek i pod latanie bokiem w zime

47 minut temu, Maro86 napisał:

Chłop daje Buffalo XDD a ty nie chcesz 200kps

Mialem kiedys buffalo, gdybym wczesniej nie mial buffka wziałbym go, ale niedość ze wole kase, to nie chce buffka 

46 minut temu, frendzel napisał:

To na chu** wystawiasz ceju. 1k bez pkt

Bo moge 🙂

6 minut temu, Danio. napisał:

Mialem kiedys buffalo, gdybym wczesniej nie mial buffka wziałbym go, ale niedość ze wole kase, to nie chce buffka 

XD przecież Buffalo jest więcej wart niż też sentinel.                                     205k po banie

7 minut temu, Dawior napisał:

XD przecież Buffalo jest więcej wart niż też sentinel.                                     205k po banie

Ja wiem, ale mowie że wole kase + nie chce zbytnio wymian zadnych chyba ze fajniejsza sie trafi

3 minuty temu, Danio. napisał:

Ja wiem, ale mowie że wole kase + nie chce zbytnio wymian zadnych chyba ze fajniejsza sie trafi

Ciężko później sprzedać Buffalo i zarobić sobie cj                                   200k po banie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.