Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Banan99

wojtpower

Rekomendowane odpowiedzi

Ny8JNeM.png

naTqDnE.png

Witam z tej strony  Junior Pressman @wojtpower z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym artykule udało się zrobić wywiad z Banan99. Zapraszam do czytania.

698741239_animiertes-gif-von-online-umwandeln-de(8).thumb.gif.35c7a525eb60a568a261dea625fd6eba.gif

Gzqqb1L.png

R: @wojtpower | B: @Banan99

R: Witam z tej strony Junior Pressman wojtpower z Redakcji Prasowej Project News.
P: Witam serdecznie.

R: Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
P: Oczywiście, nie ma problemu.

R: Super, na początku opowiedz nam o sobie.
P: Mam na imię Kamil i jestem raczej z części starszych graczy, posiadając 23 lata na karku. Na serwerze piastuję rolę moderatora i jestem Kierownikiem w SATC (Frakcja Taxi). Staram się wejść codziennie, chociaż na godzinkę na serwer, szczególnie że od początku roku staram się robić codziennie chociaż jeden event dla graczy. Uważam, że ostatnio jest tego za mało. Prywatnie jestem szkolącym się kierowcą autobusu (W trakcie kursu). Interesuję się motoryzacją. Z informacji dodatkowych, to jeszcze posiadam zwierzyniec w domu-czyli 3 psy i papugę.

R: Od kogo lub skąd się dowiedziałeś o serwerze ProjectRPG?
P: Było to dawno temu i w mta grywałem podczas zdalnych na studiach. Nie wszedłem nigdy wcześniej za dobrze w ten świat MTA i tylko na znanym starym Pylu grywałem, Jak wróciłem do MTA po ponad roku, to okazało się, że pyl padł i PRPG znalazł się jako jeden z serwer na liście.

R: Ile posiadasz reputacji oraz przegranych godzin na serwerze?
P: Aktualnie 8748 RP i prawie 1500h na serwerze-dokładnie 1487h.

R: Do jakiej frakcji lub biznesu należysz?
P: Jestem Zastępcą szefa w SATC. Z tą frakcją już jestem związany prawie 1,5 roku, Natomiast co do biznesów to należę po części do każdego, a tak naprawdę do żadnego. Piastuję role opiekuna biznesów i jestem obecny wszędzie, lecz do żadnego z nich nie należę.

R: Ile posiadasz pojazdów?
P: Dzisiaj się powiększyła stajnia moich wozów i na ten moment mam ich 11.

R: O jakim marzysz pojeździe do zakupu?
P: Nierealnie? Chciałbym, jeśli kiedyś się pojawi nabytek 1 ns Cabbie i zrobię je na FT. Natomiast realnie zastanawiam się nad czymś szybszym, jakimś cometem lub sultanem Na ten moment kupiłbym jeden z tych dwóch wozów, lecz czekam na offerty i zbieram pieniądze na zakup.

R: W jakieś organizacji jesteś?
P: Tak, należę do organizacji Network Trouble i pełnie tu funkcje V-Lidera.

R: Dochodzimy do końca wywiadu, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: Chciałbym pozdrowić siostrę Gage, znajomych z organizacji, dobrych chłopaków z SATC i organizacje GZ TEAM i Triada.

R: Dziękuje za udzielenie wywiadu. Do widzenia.
P: Też dziękuje. Do widzenia.

XGwBbve.png

Dziękuje za przeczytanie mojego artykułu. Do zobaczenia.

8eybfgF.png

Autor: Junior Pressman @wojtpower

Grafika: Senior Graphic Designer @Aiishan

Korekta: Academy Supervisor @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.