Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Master

wojtpower

Rekomendowane odpowiedzi

KxZ6pLX.png

naTqDnE.png

Witam z tej strony Junior Pressman @wojtpower z Redakcji Prasowej Project News. Dziś udało mi się zrobić wywiad z graczem Master. Zapraszam do czytania.

1884883408_animiertes-gif-von-online-umwandeln-de(4).thumb.gif.1deb0505d6483fb9e01cd4e6c7ccfb84.gif

Gzqqb1L.png

R: @wojtpower | M: @Master

R: Witam z tej strony Junior Pressman wojtpower z Redakcji Prasowej Project News.
M: Witam.
R: Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
M: Pewnie.
R: Super, na początku opowiedz nam o sobie.
M: Nazywam się Hieronim, bardzo mi miło, mam 20 lat. Na co dzień pracuje w firmie wykończeniowo-budowlanej, wybrałem ten zawód, gdyż zawsze mnie to pasjonowało. Z tego też powodu kontynuuje pracę u mojego pracodawcy, który wyznaje te same wartości. Obecnie uczęszczam do zaocznego liceum ogólnokształcącego w weekendy. Jestem osobą bardzo wszechstronną, której nie są straszne przeciwności losu. W wolne dni, gdzie nie mam żadnych obowiązków, lubię spędzić czas na świeżym powietrzu, jeżdżąc na rowerze lub spotkać się z przyjaciółmi. Wspomnę również, że jestem osobą towarzyską, miłą i pomocną.
R: Od kogo lub skąd się dowiedziałeś o serwerze ProjectRPG?
M: O serwerze ProjectRPG dowiedziałem się z filmów reklamowych na serwisie YouTube. Był to bardzo świeży projekt i wniósł kilka innowacyjnych rozwiązań, które mnie zaciekawiły i tak pozostało z kilkoma przerwami.
R: Ile posiadasz reputacji oraz przegranych godzin na serwerze?
M: Obecnie na serwerze posiadam około 5000 reputacji i 500h przegranych godzin.
R: Wow, dużo.
M: Dużo? Według mnie to mało jak na gracza, który gra powiedzmy „od początku”
R: Do jakiej frakcji lub biznesu należysz?
M: Zasiliłem w szeregi SARA, obecnie nie pracuje w żadnym biznesie, lecz będę składał w swoją kandydaturę do Blood Fight, w najbliższej rekrutacji.
R: Ile posiadasz pojazdów?
M: Obecnie moja flota się znacznie zmniejszyła, posiadam patriota, SGT oraz Freeway.
R: O jakim marzysz pojeździe do zakupu
M: Szczerze mówiąc, nigdy o tym nie myślałem, pierwsza myśl to chyba Turismo, może sobie kupie, jak fundusze na to pozwolą.
R: W jakieś organizacji jesteś?
M: jestem w organizacji "Akatsuki". Bardzo mili gracze, pomocni, sympatyczni, bardzo dobra liderka.
R: Dochodzimy do końca wywiadu, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
M: Jeżeli mam taką możliwość to oczywiście. Pozdrawiam całą organizacje Akatuski oraz Darkmoon mojego serdecznego kolegę z pracy CeglaXD, oraz ElCzefe i rzecz jasna Ciebie, dziękuje za pytania, mam nadzieje, ale odpowiedziałem wyczerpująco na wszystkie.
R: dziękuje za udzielenie wywiadu. Do widzenia.
M: Pozdrawiam serdecznie.

XGwBbve.png

Dziękuje za przeczytanie mojego artykułu. Do zobaczenia w następnym.

8eybfgF.png

Autor: Junior Pressman @wojtpower

Grafika: Senior Graphic Designer @Aiishan

Korekta: Academy Supervisor @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.